-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:10
21 september

ZIGGY EN DE ZOOTRAM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 26 - De was van Lionel - KRO-NCRV

Lionel wil er altijd piekfijn uitzien, dus wanneer zijn safarikostuum vuil wordt door een ongelukje met Scottie's lunchpakket, is dat een catastrofe. Juf Emilie krijgt het kostuum gewassen zonder water en Ziggy verandert de tram in een vliegtram, om toch nog op tijd in de zoo aan te komen. Maar Lionel is niet tevreden: zijn kostuum is helemaal gekreukt. Ziggy gebruikt de vleugels van de vliegtram om het pak te strijken, om dan verder te vliegen naar de zoo.

14:15
22 september

ZIGGY EN DE ZOOTRAM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 26 - Keizerin Emilie - KRO-NCRV

Juf Emilie wil graag een plant zien die naar haar vernoemd is. Maar wanneer de plant de hele tram overwoekert, moeten Ziggy en zijn vriendjes een plan bedenken om de tram te bevrijden en op tijd bij de dierentuin te komen.

14:15
24 september

ZIGGY EN DE ZOOTRAM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 26 - De toekan factor - KRO-NCRV

Tony wil samen met zijn vrienden optreden op de verjaardag van zijn vader. Maar hij wil zo veel repeteren dat ze te laat aankomen en zijn vader al weg is. Gelukkig heeft Ziggy iets waardoor Tony's vader ze toch hoort.

UITZENDING GEMIST

14:15
15 september 2020

ZIGGY EN DE ZOOTRAM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 26 - Amy staat op springen - KRO-NCRV

Lionel wil een berg beklimmen maar wil niet dat Amy meegaat omdat 'pinguïns niet kunnen stuiteren'. Maar wanneer Lionel in de knel komt moet Amy toch te hulp schieten.

14:10
14 september 2020

ZIGGY EN DE ZOOTRAM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 26 - Tram op hol - KRO-NCRV

De pinguïns willen Bunbury verrassen, maar starten per ongeluk de tram. Kunnen Bunbury en zijn vrienden de pinguïns stoppen voordat ze de krater verlaten?