-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:20
6 december
Marleen Stelling

ZIE JE ZONDAG!

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 30 van 32 - Kerk van de Nazarener Nijmegen - Je bent geliefd - EO

Zo op het eerste gezicht lijkt Meta de vrolijke noot in de Kerk van de Nazarener in Nijmegen. Zo trommelt ze vol overgave mee in de band. In gesprek met Marleen blijkt dat er zich in het leven van Meta een groot drama heeft afgespeeld. Toch was het juist in die periode de humor die haar weer overeind hielp: ze ontdekte het clownen. Ook Alexandra heeft te maken met worstelingen die je niet direct aan de buitenkant ziet. Maar een moeilijke jeugd zorgt ervoor dat ze soms nog flink met zichzelf overhoop ligt. Dat probeert ze haar eigen kinderen te besparen. En zelf vindt ze in de kerk de liefde en bevestiging die ze lang heeft moeten missen.

9:20
13 december
Marleen Stelling

ZIE JE ZONDAG!

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 31 van 32 - Kerk van de Nazarener Nijmegen - Liefde moet je doen - EO

Marleen maakt kennis met een aantal echte aanpakkers. Neem Fred. Regelmatig gooit hij de kerkdeuren open om koffie en soep te serveren aan ieder die daar zin in heeft. Voordat hij in aanraking kwam met de kerk en het geloof, was Fred best een haantje. Maar tegenwoordig vindt hij het prima om zich in de keuken terug te trekken. Marleen ontmoet nog een andere Fred. Hij en zijn vrouw Petra zijn al twintig jaar getrouwd, maar dat is niet vanzelfsprekend. Nadat Fred door een ongeluk hersenletsel opliep, hebben ze een nieuwe weg met elkaar moeten vinden. Maar hun belofte van liefde en trouw in voor- en tegenspoed bleef ondanks alles overeind.

UITZENDING GEMIST

9:20
22 november 2020
Marleen Stelling

ZIE JE ZONDAG!

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 28 van 32 - Het Witte Kerkje - zoeken en vinden - EO

Marleen praat met twee bijzondere gasten. Anne is altijd op zoek geweest naar het snelle leven, status en geld. Dat bracht hem veel ellende, maar inmiddels heeft hij zijn missie gevonden in de kerk, zingend en als diaken. Jantsje zit nog midden in haar zoektocht en probeert alle ballen hoog te houden op haar boerderij. Zij is nog aan het ontdekken wat haar missie is. Ze doet ontzettend veel en zit nooit stil. Op haar boerderij vind je alle ingrediënten voor een perfecte retraite waarbij je de innerlijke rust kunt vinden, maar zelf heeft zij haar rust nog niet helemaal gevonden.

9:20
15 november 2020
Marleen Stelling

ZIE JE ZONDAG!

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 27 van 32 - Het Witte Kerkje - geloof als basis - EO

Marleen is op bezoek bij melkveehouder Arie. Zijn leven kwam in een stroomversnelling terecht toen zijn vader een ongeluk kreeg op de boerderij. Hierdoor moest hij het bedrijf eerder overnemen dan de bedoeling was. Zorgen voor zijn vader, de boerderij draaiende houden en vader zijn van een gezin met jonge kinderen is best een uitdaging voor hem. Zijn geloof trekt hem door de lastige dagen heen. Ook gaat Marleen in gesprek met koster Jan Dirk. Koster zijn in coronatijd is voor hem soms ook best een uitdaging. Er wordt veel extra's van hem gevraagd en dat maakt zijn werk nu anders dan anders.