×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:20
31 mei

ZEMBLA

Documentaire

Seizoen 27 - Aflevering 12 - Reportagemagazine.

De hitteslachtoffers van Defensie.

De afgelopen vijf jaar hebben meer dan vijftig jonge Nederlandse militairen hitteletsel opgelopen. Dit gebeurde niet op een missie in een warm land, maar tijdens hun opleiding in Nederland. 'Zembla' onderzoekt hoe dat kan.

10:09
6 juni

ZEMBLA

Documentaire

Seizoen 26 - Aflevering 4 - Documentairemagazine.

Zakendoen met Justitie.

Bedrijven die frauderen kunnen discreet vervolging afkopen bij het Openbaar Ministerie. 'Zembla' onderzoekt de achterkamertjes van het OM.

UITZENDING GEMIST

21:15
16 mei 2019

ZEMBLA

Documentaire

Vanavond in Zembla: Slachtoffer van het Wereld Natuur Fonds.

Het Wereld Natuur Fonds komt op voor de bedreigde diersoorten, overal ter wereld. Zo'n 18,8% van de wereld is nu beschermd natuurgebied. Maar natuurbescherming heeft ook een prijs. De oorspronkelijke bewoners van het gebied zijn in het belang van de dieren uit hun dorpen verdreven, vaak met harde hand. Stropers worden gewelddadiger met als gevolg dat ook de natuurbeschermers militariseren. WNF levert hen niet alleen nachtkijkers, maar verzorgt ook wapen- en ondervragingstrainingen. Wat heeft dat voor gevolgen voor de lokale bevolking? Zembla gaat op onderzoek in India en spreekt met gewapende parkwachters. Hoe ver mogen zij gaan om de dieren te beschermen en hoe verhoudt zich dat tot de mensenrechten?

10:15
16 mei 2019

ZEMBLA

Documentaire

Vandaag in Zembla: Ziek van geiten.

Wie binnen een straal van 2 km woont van een geitenboerderij, heeft een verhoogde kans op longontsteking. Zembla onderzoekt: wie beschermt burgers tegen de gevaren van de geitenhouderij?

Kortingscodespot