-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:25
25 oktober
Nadine Kuipers,
Anneloor van Heemstra

ZAPPDOC: WAT ZOU JIJ DOEN?

Jeugd

Seizoen 01 - Aflevering 17 van 20 - Pien - HUMAN

Pien zit in de klassengroepsapp en ergert zich aan de vele onzinberichten en foto's. Zal ze eruit gaan? En moet ze er iets over zeggen tegen haar vrienden? Ze is bang dat die boos zullen reageren. Het kinderpanel denkt mee en geeft advies. Pien vindt de groepsapp wél handig voor huiswerk en afspraken die de juf heeft gemaakt. Maar soms worden er meer dan tweehonderd berichten per dag gedeeld, waarvan er misschien tien nuttig zijn. Ze bespreekt haar dilemma met haar vriendinnen en die reageren best verrassend.

UITZENDING GEMIST

19:25
18 oktober 2020
Nadine Kuipers,
Anneloor van Heemstra

ZAPPDOC: WAT ZOU JIJ DOEN?

Jeugd

Seizoen 01 - Aflevering 16 van 20 - Julian - HUMAN

Julians zusje heeft het syndroom van Gilles de la Tourette en maakt daardoor soms onwillekeurige bewegingen of harde geluiden (tics). Moet Julian dit aan zijn klas vertellen? Het kinderpanel denkt mee. Omdat mensen niet weten dat Liza Gilles de la Tourette heeft, schrikken ze vaak van haar en kijken haar vreemd aan. Hoewel Julian het soms best irritant vindt wil hij zijn zusje beschermen voor nare reacties en aan de buitenwereld duidelijk maken dat ze er niks aan kan doen. Moet hij het risico uitgelachen te worden voor lief nemen? Of moet hij het zijn klasgenoten zelf laten ontdekken?

19:25
11 oktober 2020
Nadine Kuipers,
Anneloor van Heemstra

ZAPPDOC: WAT ZOU JIJ DOEN?

Jeugd

Seizoen 01 - Aflevering 13 van 20 - Sofie - HUMAN

Sofie (11) heeft dyslexie en twijfelt of ze wel of niet een boekenbeurt moet doen. Sofie is bang dat als ze het niet doet de kinderen uit haar klas zullen denken dat ze dom is of niet durft. Maar als ze wel een boekenbeurt doet, gaan ze haar misschien uitlachen. Een panel van twaalf kinderen denkt mee met Sofie's dilemma en geeft haar advies. De kinderen van het panel kunnen zich Sofie's dilemma goed voorstellen want enkelen hebben zelf ook dyslexie of kennen andere kinderen met dyslexie. Wat denken zij dat Sofie zou moeten doen?