lAxgztbYDbs

Film: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:35
16 april 2018
2000
Bryan Singer
Hugh Jackman,
Patrick Stewart,
Famke Janssen,
Halle Berry,
Ian McKellen

X-MEN

Actiethriller

Amerikaanse sf-actiefilm: In de nabije toekomst vormen mutanten een nieuwe minderheidsgroep die met haar speciale krachten paniek zaait. Professor Charles Xavier sticht een school die hen een veilige thuishaven moet bieden, maar zijn vroegere vriend Magneto wil hun krachten aanwenden om de mensheid te overheersen en een superras te creëren.

Veronica zendt de komende vijf maandagen elke week X-Men-films uit. Bekijk hier wanneer welke films worden uitgezonden: gids.tv/v6768/x-men.

23:25
16 augustus 2017
2000
Bryan Singer
Hugh Jackman,
Patrick Stewart,
Famke Janssen,
Halle Berry,
Ian McKellen

X-MEN

Actiethriller

Actiefilm: Het jonge meisje Rogue komt er achter dat ze over een bovennatuurlijke gave beschikt. Na een verschrikkelijk ongeluk besluit ze van huis weg te lopen. Na een lange tocht komt ze in het hoge noorden Wolverine tegen die ook over bovennatuurlijke gaven beschikt. Samen gaan ze naar een school voor bovennatuurlijke mensen, waar Professor Xavier de jonge mensen opleidt om met hun krachten om te gaan. Dit komt goed van pas als de levensgevaarlijke Magneto het op de gehele mensheid heeft voorzien. Cyclops, Storm, Jean Grey en natuurlijk Wolverine trekken erop uit om Magneto tegen te houden.

Regisseur Bryan Singer brak midden jaren negentig door met 'The Usual Suspects'. Met 'X-Men' blies de filmmaker het superheldengenre nieuw leven in. Met een bescheiden budget en relatief onbekende acteurs wist Singer de film om te toveren in een waar kassucces. Ook het tweede deel uit 2003 was een groots succes. Voor deel drie bedankte Singer voor de eer. Hij richtte zich liever op die andere superheld, Superman. Terwijl Brett Ratner 'X-Men: The Last Stand' (2006) maakte, regisseerde Singer 'Superman Returns' (2006). Hierna hield Singer het genre even voor gezien. Zijn volgende film, 'Valkyrie', gaat over de mislukte moordaanslag op Adolf Hitler.

Kortingscodespot