-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:25
7 december
Julia Brown,
Sean Bean,
Helen Hunt,
Jonah Hauer-King

WORLD ON FIRE

Drama, Serie

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 7 - KRO-NCRV

Douglas is wanhopig als hij verneemt dat Tom vermist wordt. De nazi's dreigen Parijs in te nemen en voor Albert wordt de situatie steeds nijpender. Samen met Juliette neemt Webster een beslissing die hem in levensgevaarlijke situaties kan brengen. In Berlijn zit Uwe Rossler in de problemen en in zijn wanhoop zoekt hij contact met Nancy. Harry krijgt een geheimzinnige brief en gaat naar Londen om uit te zoeken wat erachter zit.

23:30
13 december
Julia Brown,
Sean Bean,
Helen Hunt,
Jonah Hauer-King

WORLD ON FIRE

Drama, Serie

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 7 - KRO-NCRV

Harry wordt op een geheime missie naar Polen gestuurd om het verzet te helpen. In Warschau kijkt Kasia de dood recht in de ogen. Wanneer Harry hoort dat Lois is bevallen, krijgt hij een onverwacht verzoek van Robina. In Berlijn gaat Klaus Rossler door een hel, na de dood van zijn moeder en zusje. Nancy heeft Webster beloofd om Albert te helpen, maar komt daardoor in een lastig parket

UITZENDING GEMIST

0:30
23 november 2020
Julia Brown,
Sean Bean,
Helen Hunt,
Jonah Hauer-King

WORLD ON FIRE

Drama, Serie

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 7 - KRO-NCRV

In Leuven vechten Harry en zijn eenheid voor hun leven tegen de nazi's. Als ze onder de voet gelopen dreigen te worden, komt Harry tot een belangrijk inzicht. In Manchester ontdekt Douglas het geheim dat Lois met zich meedraagt. Om zijn dochter te beschermen, zoekt hij toenadering tot Robina. Nancy haalt zich de toorn van de nazi's op de hals, en brengt daarmee ongewild de familie Rossler in de problemen.

0:30
16 november 2020
Julia Brown,
Sean Bean,
Helen Hunt,
Jonah Hauer-King

WORLD ON FIRE

Drama, Serie

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 7 - KRO-NCRV

Tom heeft zich aangemeld bij de marine en komt op de HMS Exeter te werken. De Britse kruiser maakt jacht op een van Hitlers meest gevreesde slagschepen, de Graf Spee. Harry is gelegerd in Frankrijk en heeft een onverwachte ontmoeting. Jan heeft het moeilijk, en Robina onderneemt toenaderingspogingen. In Berlijn doet Nancy een schokkende ontdekking die grote gevolgen voor de familie Rossler kan hebben.