h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

18:05
14 augustus 2017
Robert B. Weide
Woody Allen,
Penélope Cruz,
John Cusack,
Mariel Hemingway,
Diane Keaton

WOODY ALLEN: A DOCUMENTARY

Documentaire

Amerikaanse documentaire over de Amerikaanse cineast Woody Allen: Woody Allen: Voor het eerst gaf Woody Allen een cameraploeg volledige toegang tot zijn persoonlijke en professionele leven. Robert Weide (Emmy-winnaar met 'Curb Your Enthusiasm') volgde Allen gedurende anderhalf jaar voor deze ultieme filmbiografie. De documentaire maakt het bilan op van Allens carrière, van zijn eerste scenario's voor grappen en sketches in de jaren 50 tot zijn laatste succesfilm, 'Midnight in Paris'. In de jaren 60 schreef hij voor de komiek Sid Caesar en later trad hij ook zelf op als comedian. De laatste decennia maakte hij gemiddeld bijna een film per jaar.

22:30
13 augustus 2017
2011
Robert B. Weide
Woody Allen,
Penélope Cruz,
John Cusack,
Mariel Hemingway,
Diane Keaton

WOODY ALLEN: A DOCUMENTARY

Documentaire

Documentaire van Robert Weide over de veelzijdige carrière van Woody Allen, iconisch regisseur, auteur, acteur, comedian en muzikant.

Voor het eerst gaf Woody Allen een cameraploeg volledige toegang tot zijn persoonlijke en professionele leven. Robert Weide (Emmy-winnaar met 'Curb Your Enthusiasm') volgde Allen gedurende anderhalf jaar voor deze ultieme filmbiografie. De documentaire maakt het bilan op van Allens carrière, van zijn eerste scenario's voor grappen en sketches in de jaren '50 tot zijn laatste succesfilm, 'Midnight in Paris'.

In de jaren '60 schreef hij voor de komiek Sid Caesar en later trad hij ook zelf op als comedian. De laatste decennia maakte hij gemiddeld bijna een film per jaar, van 'Take the Money and Run' over 'Annie Hall', 'Manhattan', en 'Husbands & Wives', tot 'Bullets over Broadway' en 'Vicky Cristina Barcelona'.

Aan de hand van interviews met zijn collega's, schrijfpartners, familie en vrienden gaat de documentaire ook dieper in op Allens manier van schrijven, casting, regiewerk en de relatie met zijn acteurs.

Kortingscodespot