zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:40
13 december

WOLFBLOOD

Jeugd

De familie Smith stranden onderweg naar Blackpool bij een benzinestation in een klein dorpje. De eigenaar lokt ze naar een griezelig landgoed, en blijkt een wolfbloedjager te zijn, die de Smiths, Tom en Shannon opsluit.

2:00
14 december

WOLFBLOOD

Jeugd

Op de vlucht voor Alric en twee helpers verschijnt Rhydian bij het huis van Maddy en haar ouders. Hij heeft regels overtreden en daarom willen ze hem vermoorden. De dreiging wordt steeds groter maar door een list verjaagt Maddy ze tenslotte.

4:25
14 december

WOLFBLOOD

Jeugd

De drie K's hebben Bernies overgenomen en omgebouwd tot De Kafe. Dokter Whitewood komt op eigen houtje onderzoek doen. Rhydian ontmoet Dacia. Rhydian wordt gevangen genomen door Whitewood omdat zij haar theorie wil bewijzen, maar Dacia weet hem te redden.

UITZENDING GEMIST

23:40
2 december 2017

WOLFBLOOD

Jeugd

Shannon's laptop met belastend Wolfblood-materiaal wordt gestolen. Iedereen verdenkt iedereen, zeker als er ook nog eens twee camera's verdwijnen.

23:45
1 december 2017

WOLFBLOOD

Jeugd

Een verkiezingsstrijd op school barst los en Shannon verdient haar plek terug in de roedel van Maddy.

Kortingscodespot