-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:45
27 maart 2020
1985
Peter Weir
Jan Rubes,
Harrison Ford,
Kelly McGillis,
Josef Sommer,
Lukas Haas

WITNESS

documentary

Witness is een Amerikaanse romantische thriller uit het jaar 1985. Deze productie is geregisseerd door Peter Weir. De hoofdrollen worden vertolkt door Harrison Ford, Kelly McGillis en Lukas Haas.

Na de dood van haar man wil Rachel Lapp met haar zoontje Samuel een bezoek brengen aan haar zus in Baltimore. In een toilet op het station van Philadelphia is Samuel getuige van de moord op een politieman. Inspecteur John Book leidt het onderzoek en probeert te achterhalen wie de daders zijn. Samuel is zijn enige getuige. Hij brengt Rachel en Samuel onder bij zijn zus. Bij toeval kan Samuel de moordenaar identificeren. Het blijkt een topfiguur van de narcoticabrigade te zijn, die wil voorkomen dat zijn connectie met deze aanslag aan het licht komt. John Book, Rachel en Samuel vrezen voor hun leven en duiken onder in de Amishgemeenschap in Pennsylvania.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/witness

21:40
14 maart 2020

WITNESS

Romantisch drama van Peter Weir