Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:10
22 mei

WINX CLUB

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Koningin voor een dag: Stella wordt voor één dag koningin van Solaria, maar dit loopt niet helemaal zoals de bedoeling was. Ze krijgt het hoog in haar bol en uiteindelijk ziet ze zelfs de heksen als haar vrienden.

4:35
22 mei

WINX CLUB

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Stella geeft een feestje: Stella weet te ontsnappen uit het labyrint en beseft dat ze veel te ver is gegaan. Ze wil het goed maken met Brandon, haar ouders en de Winx en besluit een groot feest te geven. Maar ze worden verrast met een ongenode gast.

4:10
23 mei

WINX CLUB

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Monsterlijk verliefd: Serina stuurt een monster op af op de Winx, maar deze wordt verliefd op Tecna en neemt haar mee naar de Legendarium wereld.

UITZENDING GEMIST

4:35
24 april 2018

WINX CLUB

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Bananendag: De Winx moeten terug in de tijd reizen om een banaan te halen. Dan wordt Stella ontvoerd door een reuzenmaki.

14:37
25 oktober 2016

WINX CLUB

Jeugd

In de ruïnes van Domino wordt de Winx Club aangevallen tijdens hun verkenningen.

Kortingscodespot