×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:10
22 november

WINX CLUB

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Het oog van de haai: Het lukt Bloom niet om Plitea eerder vinden dan de Trix. Gelukkig wordt zij gered door Serna. nmiddels heeft Stella met behulp van haar vrienden een manier gebracht om haar ouders weer wat dichter bij elkaar te brengen.

4:35
22 november

WINX CLUB

Seizoen 5 - Aflevering 24 - De redding van de Paradijs Baai: Tritannus en Icy bedreigen de Paradijs Baai die sterk wordt vervuild. De Winx en de Specialisten gaan er op af om de baai te redden.

4:10
23 november

WINX CLUB

Seizoen 5 - Aflevering 25 - De strijd om de Oneindige Ocean: Bloom, haar vriendinnen en de Selkies nemen het op tegen Tritannus, Icy en hun leger van mutanten. Uiteindelijk lukt het Tritannus toch om Layla's Sirenix krachten af te nemen.

UITZENDING GEMIST

4:35
24 april 2018

WINX CLUB

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Bananendag: De Winx moeten terug in de tijd reizen om een banaan te halen. Dan wordt Stella ontvoerd door een reuzenmaki.

14:37
25 oktober 2016

WINX CLUB

Jeugd

In de ruïnes van Domino wordt de Winx Club aangevallen tijdens hun verkenningen.

Kortingscodespot