SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:10
23 augustus

WINX CLUB

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Het Geheim van Alfea: De Meiden van Winx weten Flora uit haar benarde situatie te bevrijden maar komen al snel in gevecht met de Trixs. De bron van magie binnen Alfea dreigt uit te doven als de Trixs het magisch college weten binnen te dringen.

4:35
23 augustus

WINX CLUB

Seizoen 7 - Aflevering 24 - De Gouden Vlinder: De Winx gaan opzoek naar een Gouden Vlinder in een MiniWorld die voornamelijk bestaat uit kleurrijke bloemen. Om hier te kunnen komen reizen ze naar het verleden.

4:10
24 augustus

WINX CLUB

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Nieuwe harmonie van magie: De Winx redden de Gouden Vlinder en daarmee het hart van Alfea. De school wordt weer beschermt door een krachtveld. De Trix Kunnen zelfs met hun ultieme kracht niet binnendringen.

UITZENDING GEMIST

4:35
24 april 2018

WINX CLUB

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Bananendag: De Winx moeten terug in de tijd reizen om een banaan te halen. Dan wordt Stella ontvoerd door een reuzenmaki.

14:37
25 oktober 2016

WINX CLUB

Jeugd

In de ruïnes van Domino wordt de Winx Club aangevallen tijdens hun verkenningen.

Kortingscodespot