-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:00
6 december

WILDE GANZEN

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 49 van 52 - Gambia - EO

Door een tekort aan financiën staat de bouw van een basisschool in het dorp Aljamdu stil en dat terwijl het bijna af is. Het geraamte van het schoolgebouw staat. Een waterput en zonnepanelen zijn aangelegd. Ook is gestart met de bouw van de schoolkeuken, zodat kinderen dagelijks een maaltijd zullen krijgen. De dorpsbewoners en de lokale overheid willen niets liever dan de bouw zo snel mogelijk voortzetten, zodat de kinderen straks weer naar school kunnen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit project wordt afgemaakt en 187 kinderen in hun eigen dorp naar school kunnen.

13:00
13 december

WILDE GANZEN

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 50 van 52 - India - EO

Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.

UITZENDING GEMIST

13:04
22 november 2020

WILDE GANZEN

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 47 van 52 - India - EO

In de regio Villupuram staat een school voor kinderen met een beperking. En dat is bijzonder, want meestal schaamt de familie zich en worden ze thuisgehouden. Helaas valt de stroom vaak uit, waardoor de ventilatoren en computers niet gebruikt kunnen worden en de oogsten mislukken in de moestuin, omdat de grond te droog is. Met de aanleg van een waterput en het plaatsen van zonnepanelen helpen we de school enorm.

13:04
15 november 2020

WILDE GANZEN

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 46 van 52 - Zimbabwe - EO

In twee afgelegen dorpen in Zimbabwe is er een gebrek aan leerkrachten. Het schoolbestuur wil graag huizen voor de docenten bouwen. Zo hoeven ze niet meer te reizen en blijven ze langer op de school werken. 1600 kinderen krijgen straks goed onderwijs waardoor hun toekomstperspectief beter wordt.