×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:30
9 maart 2019
Rik van de Westelaken

WIE IS DE MOL?

1vontuurlijk spel

Na negen weken speuren wordt voor iedereen vanavond in een live-uitzending van Wie is de Mol? duidelijk wie van de drie overgebleven deelnemers de Mol van dit jaar is.

De finalisten Sarah Chronis, Niels Littooij en Merel Westrik zullen de winnaar, verliezer en Mol van 2019 zijn. Maar in welke volgorde? Dat zal vanavond bekendgemaakt worden.

In de aflevering van vorige week was te zien dat het laatste geld voor de pot werd verdiend. De kandidaat die de meeste goede antwoorden heeft gegeven tijdens de laatste test, wint het eindbedrag.

Sarah en Niels verdenken Merel, Merel verdenkt Sarah. Een van de drie doet echter alsof, want hij of zij is de Mol en heeft wekenlang de opdrachten gesaboteerd.

Aan het begin van dit jaar was te zien hoe tien nieuwe kandidaten in Colombia begonnen aan een reis met intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten, waarmee ze geld konden verdienen voor de pot. Alle kandidaten komen in deze live-uitzending samen om te zien wie de Mol is.

Lees meer over de live-finale op gids.tv/3781/de-mol-maakt-zich-bekend.

20:35
2 maart 2019
Rik van de Westelaken

WIE IS DE MOL?

1vontuurlijk spel

Van de tien kandidaten die dit seizoen de jacht naar de Mol openden in Colombia zijn er nog drie over: nieuwslezeres Merel Westrik, zanger Niels Littooij en actrice Sarah Chronis zijn de finalisten van Wie is de Mol? seizoen 19. Wie de Mol is, zal over een week tijdens de ontknoping bekend worden.

Na wekenlang intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten hebben de kandidaten nog één aflevering de kans om geld te verdienen voor de pot. Een van de drie is de Mol en probeert nog één keer de boel te saboteren.

Aan het eind van de aflevering maken de kandidaten de test die dit keer twee keer zo veel vragen kent als de afgelopen weken. Er worden veertig vragen over de Mol gesteld. De kandidaat met de meeste goede antwoorden wint Wie is de Mol? 2019, maar wie dat is zal pas over een week blijken.

Lees wat je kunt verwachten van de finale en bekijk de eerste beelden op gids.tv/3759/finale-wie-is-de-mol-2019.

Kortingscodespot