-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:00
6 juli

WICKIE DE VIKING

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 78 - De toverlantaarn - KRO-NCRV

Hans komt belastingen innen namens de koning, maar is van plan het goud en de edelstenen zelf te houden. De Vikingen verstoppen snel hun kostbaarheden. Maar als Hans dreigt de Drakkar te confisqueren, moet Wickie een andere list verzinnen.

14:00
7 juli

WICKIE DE VIKING

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 78 - Koren op de molen - KRO-NCRV

Als Wickie, Tjure en Snorre aan land gaan om water te halen, wordt de Drakkar door Sven en z'n piraten meegenomen. Wickie bedenkt een plan om de Drakkar te heroveren.

13:50
8 juli

WICKIE DE VIKING

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 78 - De aanvallende ster - KRO-NCRV

De Vikingen zien een vallende ster en gaan op zoek naar de brokstukken. Ze denken dat het een enorme goudschat is, maar het blijkt een hoop magnetisch staal te zijn. Gelukkig weet Wickie daar wel raad mee!

UITZENDING GEMIST

12:20
30 juni 2020

WICKIE DE VIKING

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 77 van 78 - Een reus verslaan - KRO-NCRV

Olaf, de opa van Wickie, heeft jarenlang vastgezeten in het ijs. Als de Vikingen hem ontdooien wil hij dat ze met hem meegaan om de reus te verslaan die jaren geleden zijn schat en zijn bemanning van hem heeft afgenomen.

12:20
26 juni 2020

WICKIE DE VIKING

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 75 van 78 - De groene kabouter - KRO-NCRV

De Vikingen komen in een Iers bos terecht om daar water te verzamelen. Daar komen ze een aantal vreemde figuren tegen. Een groep wachters die op beren jaagt en een klein mannetje met een grote rode baard, dat op zoek is naar zijn vriend Bernhard.