×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:45
21 april

WHALE WARS

Battle Stations

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Battle Stations: Nadat de Bob Barker en de Gojira met succes een aanval uitvoeren op het harpoenschip dat de schepen volgde, vervolgen ze hun zoektocht naar hun ultieme doelwit, de Nisshin Maru.

0:40
22 april

WHALE WARS

The Giant Enemy

Seizoen 4 - Aflevering 9 - The Giant Enemy: Na maandenlang zoeken heeft de Sea Shepherd de Nisshin Maru gelokaliseerd. Hun doelwit is echter vastbesloten aan de Gojira te ontkomen en vlucht het gevaarlijke zuidpoolijs in.

1:35
22 april

WHALE WARS

Delivering the Final Blow

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Delivering the Final Blow: Kapitein Paul Watson en zijn bemanning geven de strijd tegen de walvisvaarders niet op. Na 30 jaar wordt Paul's werk eindelijk beloond met een klinkende overwinning.

UITZENDING GEMIST

6:25
8 april 2019

WHALE WARS

No Escape

Seizoen 4 - Aflevering 2 - No Escape: Paul besluit de harpoenschepen te laten gaan om het verwerkingsschip op te sporen. De rollen zijn echter al snel omgedraaid als de twee harpoenschepen de Steve Irwin achtervolgen.

6:25
5 april 2019

WHALE WARS

Battle Cry

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Battle Cry: Aan het begin van het seizoen voegt het nieuwe schip de Gojira zich bij de Sea Shepherd-vloot. Ze sporen twee harpoenschepen op voordat de walvisjagers een dier kunnen doden.

Kortingscodespot