1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:30
27 februari

WHALE WARS

Bait and Switch

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Bait and Switch: De Sea Shepherds maken zich op voor hun vierde achtereenvolgende dag van strijd tegen de Japanse walvisvaarders. Het team discussieert over de beste strategie voor de aanval.

4:30
28 februari

WHALE WARS

The Crazy Ivan

Seizoen 2 - Aflevering 9 - The Crazy Ivan: De kleine boten van de Steve Irwin hebben onvoldoende brandstof en keren terug naar het moederschip. Om ze aan boord te krijgen, past Paul een gevaarlijk militaire strategie toe.

4:30
1 maart

WHALE WARS

The Stuff of Nightmares

Seizoen 2 - Aflevering 10 - The Stuff of Nightmares: De bemanning van de Sea Shepherd kijkt met machteloze woede toe hoe de Japanse vloot een dode walvis aan boord van de Nisshin Maru hijst voor de slacht. Kunnen ze nog iets doen?

UITZENDING GEMIST

4:30
20 februari 2018

WHALE WARS

As Bad as Our Bark

Seizoen 2 - Aflevering 3 - As Bad as Our Bark: De bemanning van de Steve Irwin probeert de schade aan het Sea Shepherd-schip te herstellen. Zullen ze hun strijd tegen de Japanse walvisvloot kunnen voortzetten?

4:30
17 februari 2018

WHALE WARS

The Flexibility of Steel

Aflevering 2 - The Flexibility of Steel: De Steve Irwin probeert de Nisshin Maru de jacht op walvissen onmogelijk te maken; de schepen liggen op ramkoers. Het schip van Sea Shepherd komt in zwaar weer terecht.

Kortingscodespot