-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:30
23 mei 2020
Najib Amhali

WAT EEN SUIKERFEEST

Amusement

Herhaling. In het programma Wat een Suikerfeest viert Najib Amhali met bekende vrienden het Suikerfeest, het eind van de ramadan.

Eververend
Najib ontvangt zijn gasten samen met cabaretiers Anuar en Roué Verveer en zorgt met hen voor een enerverende avond die bestaat uit stand-up comedy, muziek en intieme gesprekken.

Gasten
De gasten in Wat een Suikerfeest zijn zanger en presentator Gerard Joling, GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver en multitalent Nienke Plas. Ze hebben het onder andere over hoe zij tradities, verjaardagen en (religieuze) feesten vieren en hoe je familiebanden en vriendschappen kan behouden in deze bizarre tijd.

Lachen
De drie cabaretiers Najib, Anuar en Roué hebben ieder hun eigen kijk op de ramadan, maar hebben in dit programma maar één doel: mensen laten lachen. Niet om, maar mét elkaar. Een vrolijke show, die soms kan schuren, maar altijd respectvol blijft voor iedereen.