×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:00
23 april

WAR HEROES OF THE SKIES

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Battle of Britain: Het inspirerende verhaal van Douglas Bader, die zich ondanks het verlies van beide benen ontpopte tot een ware Britse oorlogsheld.

22:00
30 april

WAR HEROES OF THE SKIES

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Total War: Maak kennis met de omstreden oorlogstactiek waarbij steden veranderden in militaire doelen en met de mannen die de missies moesten uitvoeren.

19:00
5 mei

WAR HEROES OF THE SKIES

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nazi Hunters: Volg het inspirerende verhaal van Francis 'Gabby' Gabreski, de zoon van Poolse immigranten die de beste Amerikaanse gevechtspiloot van WOII werd.

UITZENDING GEMIST

22:00
16 april 2019

WAR HEROES OF THE SKIES

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Spitfire Victory: Maak kennis met George Beurling, een gedreven gevechtspiloot die met zijn loepzuivere techniek het strategische eiland Malta verdedigde.

13:35
4 juni 2017

WAR HEROES OF THE SKIES

Documentaire

Volg het inspirerende verhaal van Francis 'Gabby' Gabreski, de zoon van Poolse immigranten die de beste Amerikaanse gevechtspiloot van WOII werd.

Kortingscodespot