-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:35
7 februari 2020
Kenneth Branagh,
Richard McCabe,
Jeany Spark

WALLANDER

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie.

The Troubled Man.

Håkan von Enke, Linda's schoonvader, raakt vermist. Wallander beseft dat dit een moeilijke zaak wordt, zeker wanneer blijkt dat het enige aanknopingspunt een 25 jaar oud incident met een onderzeeër is. De zaak neemt al vlug een dramatische wending. Wallander verdiept zich in de Koude Oorlog-politiek en komt uit bij vreemde familiebanden bij de Von Enkes. De tijd dringt en Wallander moet alles op alles zetten wil hij de toekomst van zijn dochter vrijwaren.

20:35
31 januari 2020
Kenneth Branagh,
Richard McCabe,
Jeany Spark

WALLANDER

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie.

A Lesson in Love.

Wallander en zijn collega's treffen het half verkoolde lichaam van een vrouw aan in een moeras. Al gauw wordt duidelijk dat de vrouw thuis ongewenst bezoek over de vloer heeft gekregen en bovendien is haar dochter vermist. Het spoor leidt Wallander naar een groep motorrijders die het dorp teisteren. De speurder voelt zich bedreigd door een van de mannen in het bijzonder. De terugkeer van een oude liefde zorgt voor de nodige afleiding bij Wallander, maar net wanneer hij de balans weer helemaal teruggevonden lijkt te hebben, duiken er onverwachte problemen op.