×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:20
14 september 2018
2005
James Mangold
Joaquin Phoenix,
Reese Witherspoon,
Ginnifer Goodwin,
Robert Patrick,
Dallas Roberts

WALK THE LINE

Musical

De muziek van Johnny Cash veranderde de wereld en de man groeide uit tot een waar icoon. Maar Cash werd niet geboren als countrylegende. Eerst plukte hij katoen, hij ging als verkoper van deur tot deur en hij zat bij de luchtmacht. Wanneer hij de Sun Studios in Memphis binnenstapt, verandert zijn leven voorgoed. Zijn unieke stem maakt van hem een ster. Hij tourt door Amerika met legendarische namen als Elvis Presley, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis. Maar op het hoogtepunt van zijn roem, dreigt de ster ten onder te gaan aan zijn destructieve levensstijl en drugsverslaving.
De biografische muziekfilm 'Walk the Line' onderzoekt de vroege jaren van de rocklegende Johnny Cash, gespeeld door Joaquin Phoenix, en zijn liefdesrelatie met June Carter, een rol van Reese Witherspoon. De regie van 'Walk the Line' is in handen van James Mangold die in 1995 sterk debuteerde met 'Heavy' en daarna films maakte als 'Cop Land', 'Girl, Interrupted' en 'Identity'. Het script schreef Mangold samen met Gill Dennis, waarbij ze zich baseerden op twee boeken van Johnny Cash zelf. Reese Witherspoon sleepte voor de vertolking van June Carter een Oscar voor 'Beste Actrice' in de wacht. Zowel Phoenix als Witherspoon wonnen een Golden Globe en ook de film won een Golden Globe in de categorie Beste Musical of Komedie.

0:40
25 december 2016
2005
James Mangold
Joaquin Phoenix,
Reese Witherspoon,
Ginnifer Goodwin,
Robert Patrick,
Dallas Roberts

WALK THE LINE

Musical

De muziek van Johnny Cash veranderde de wereld en de man groeide uit tot een waar icoon. Cash werd echter niet geboren als countrylegende.

Hij plukte katoen, ging als verkoper van deur tot deur en hij zat ook bij de luchtmacht. Wanneer hij de Sun Studios in Memphis binnenstapt, verandert zijn leven voorgoed.

Zijn unieke stem maakt van hem een ster.

Hij toert door Amerika met legendarische namen als Elvis Presley, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis. Maar op het hoogtepunt van zijn roem, dreigt de ster ten onder te gaan aan zijn destructieve levensstijl en drugsverslaving.

Kortingscodespot