UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:20
30 juni
Cornald Maas

VOLLE ZALEN

Cultuurmagazine

Aflevering 2 - Reportagemagazine.

Jacob Derwig.

Het grote publiek kent Jacob Derwig van zijn rollen in de dramareeks 'Klem' en de hitserie 'Penoza'. Verder speelde hij in talloze Nederlandse films en toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet Derwig in Italië, waar hij met echtgenote Kim van Kooten en hun twee kinderen een vakantiehuis heeft gehuurd om te mijmeren over de toekomst. Een carrière in het buitenland staat hoog op de verlanglijst van Derwig. Hoe denkt hij zijn droom waar te maken en belangrijker nog: wat wil hij ervoor opgeven?

10:55
7 juli

VOLLE ZALEN

Cultuurmagazine

Aflevering 3 - Reportagemagazine.

Harry Jekkers

UITZENDING GEMIST

11:20
16 juni 2018

VOLLE ZALEN

Cultuurmagazine

Aflevering 6 - Reportagemagazine.

Paul van Vliet.

Paul van Vliet stond op 27 mei voor de allerlaatste keer op de planken als cabaretier. Cornald Maas gaat met Van Vliet terug naar de plekken die de 82-jarige maestro hebben gevormd. De Leidse Studenten Vereniging Minerva zet bij uitzondering de deuren van hun sociëteit open, zodat Cornald en Van Vliet een bezoek kunnen brengen aan de plek waar Paul eind jaren vijftig optrad met het Leidsch Studenten Cabaret. In het Kurhaus aan de boulevard in Scheveningen halen ze herinneringen op aan Bram van de Commune en Majoor Kees, typetjes waarmee hij doorbrak bij een groot publiek. Van Vliet blikt met trots én milde ironie terug op zijn loopbaan. Maar is hij nu echt klaar met het artiestenbestaan? Cornald Maas volgt Paul van Vliet over een langere periode. Hij is bij belangrijke (privé)momenten en schetst zo een persoonlijk en intiem portret.

20:45
13 juni 2018
Cornald Maas

VOLLE ZALEN

Cultuurmagazine

Paul van Vliet stond op 27 mei voor de allerlaatste keer op de planken als cabaretier. Cornald Maas gaat in deze aflevering van Volle Zalen met Van Vliet terug naar de plekken die de 82-jarige maestro hebben gevormd.

De Leidse Studenten Vereniging Minerva zet bij uitzondering de deuren van hun sociëteit open, zodat Cornald en Van Vliet een bezoek kunnen brengen aan de plek waar Paul eind jaren vijftig optrad met het Leidsch Studenten Cabaret.

In het Kurhaus aan de boulevard in Scheveningen halen ze herinneringen op aan Bram van de Commune en Majoor Kees, typetjes waarmee hij doorbrak bij een groot publiek.

Van Vliet blikt met trots én milde ironie terug op zijn loopbaan. Maar is hij nu echt klaar met het artiestenbestaan? Cornald Maas volgt Paul van Vliet over een langere periode. Hij is bij belangrijke (privé)momenten en schetst zo een persoonlijk en intiem portret.

Volle Zalen toont exclusieve beelden voor én achter de schermen tijdens de allerlaatste 'Alleen op zondag', de voorstelling die Paul van Vliet de afgelopen zes seizoenen 101 keer speelde.

Kortingscodespot