UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:10
25 juni

VIOLETTA

aflevering 81: De vakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar begint met een groot discofeest en een spetterend optreden van Violetta en haar klasgenoten. Hoewel Violetta tegen Leon gezegd heeft dat ze geen verkering met hem wilde, heeft ze toch nog gevoelens voor hem.

22:00
26 juni

VIOLETTA

Aflevering 82: Diego valt als een blok voor Violetta... en Leon en Diego zijn meteen gezworen rivalen. Gregorio sluipt tijdens het discofeest van YouMix de Studio in en verstopt zich daar.

UITZENDING GEMIST

21:55
20 juni 2018

VIOLETTA

Aflevering 78: Herman is woedend op Violetta omdat ze tegen hem gelogen heeft over het feit dat ze naar de Studio gaat. Broadway wil Camila een lesje leren voor hij weer instemt met een relatie.

22:05
19 juni 2018

VIOLETTA

Aflevering 77: Roberto besluit zijn ontslag in te dienen bij Herman als protest tegen diens huwelijk met Jade. Olga volgt Roberto's voorbeeld en verlaat het huis. Olga volgt Roberto's voorbeeld en verlaat het huis. Op de affiche van de eindejaarsshow van de Studio staat Violetta centraal. Herman ziet het affiche en komt erachter dat Violetta les neemt in de Studio.

Kortingscodespot