zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:25
13 december

VIOLETTA

Jeugd

Een platenproducer hoort Camila wat dollen en stemoefeningen doen in een opnamestudio. Hij besluit dat zij de stem is waarnaar hij op zoek is. Tomas schrijft een liedje, geïnspireerd door Violetta maar Francisca denkt dat het voor haar is.

21:25
14 december

VIOLETTA

Jeugd

Leon bekent zijn gevoelens aan Violetta. Camila kan maar niet besluiten of ze het platencontract moet tekenen of niet. Matthias verkoopt Jade's verlovingsring en vervangt hem door een valse.

21:25
15 december

VIOLETTA

Jeugd

Camila besluit het platencontract te ondertekenen en een professionele zangcarrière te beginnen. Maxim wil echter dat ze het contract eerst door een advocaat laat lezen en dat is maar goed ook. Op het laatste moment tekent Camila niet..

UITZENDING GEMIST

21:25
8 december 2017

VIOLETTA

Jeugd

Violetta is blij met het dagboek van haar moeder en het dagboek doet haar besluiten om tóch toelatingsexamen te doen. Herman confronteert Jade met haar leugens (dat ze Angie vals beschuldigd heeft) en Jade besluit te vertrekken; dit tot groot ongenoegen van Matthias, die zijn kans op Hermans fortuin in rook op ziet gaan.

Pablo vraagt of Angie Gregorio kan vervangen als jurylid tijdens de audities... zo ontdekt Violetta dat Angie in Studio 21 werkt.

21:25
7 december 2017

VIOLETTA

Jeugd

Violetta besluit geen toelatingsexamen te doen, vanwege Tomas, maar ook omdat ze haar vader geen pijn wil doen. Tijdens een bezoek aan het winkelcentrum wordt Jade opgepakt omdat ze 5 dagvaardingen genegeerd heeft. Violetta vindt een sleutel en ziet eindelijk alle spullen van haar moeder in de zolderkamer...

Kortingscodespot