×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:10
20 augustus

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Drie meiden en een Moose: Een oude schoolvriend van Beck komt op visite en Cat, Jade en Tori zijn meteen gek op hem. Niet alleen ontstaat daardoor een onderlinge strijd, maar ze laten ook de jongens in de steek die een benefietavond voorbereiden.

23:10
21 augustus

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Tori de koppelaar: Tori wil Beck aan een nieuw vriendinnetje helpen, maar Beck is bang voor de jaloezie van Jade. Daarop besluit Tori om dan eerst Jade maar te koppelen. Uiteindelijk blijken Jade en Beck nog steeds iets voor elkaar te voelen.

23:10
22 augustus

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Robbie verkoopt Rex: De platenbaas Mason Thornesmith vraagt Robbie om Rex te verkopen aan zijn zoon Francis. Ondertussen wordt Sikowitz getreiterd door zijn overbuurmeisje en wordt de hele school geterroriseerd door de Bloembom-werper.

UITZENDING GEMIST

23:10
16 augustus 2019

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 17 - De omgekeerde date: Tori en Beck besluiten op een 'omgekeerde date' te gaan, waarbij je alles doet wat je normaal nooit doet op een date. Jade wordt hier echter niet minder jaloers van en gaat met Cat achter het tweetal aan.

23:10
12 augustus 2019

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 13 - The Blond Squad: Beck maakt een film met de titel The Blond Squad. Voor deze film dragen Tori, Cat en Jade blonde pruiken. Tori bedenkt dat het grappig is om een avond sushi te gaan eten met de blonde pruiken op, maar Cat slaat een beetje door in haar rol van blondje.

Kortingscodespot