Mfk-nKLkMwQ

Film: The ghost writer

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:10
23 oktober

VICTORIOUS

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Een harde les: Tori en Co zijn partners voor het onderdeel vechten. Tori en Jade moeten ook in een team van twee.

Tori is bang dat Jade haar slaat maar het loopt allemaal anders dan verwacht. Opeens ligt Jade met een blauw oog op de grond.

Niemand gelooft Tori wanneer zij zegt dat zij het niet expres heeft gedaan. Ondertussen zoenen Trina en Robbie voor een auditie waardoor Robbie denkt dat Trina hem echt leuk vindt.

Hij volgt haar overal.

23:10
24 oktober

VICTORIOUS

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Becks grote doorbraak: Tori staat per ongeluk Beck's grote doorbraak in de weg...

23:10
25 oktober

VICTORIOUS

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Tori de zombie: Een zombiemasker zit per ongeluk vast aan Tori's gezicht...

UITZENDING GEMIST

22:50
20 oktober 2018

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Drie meiden en een Moose: Een oude schoolvriend van Beck komt op visite en Cat, Jade en Tori zijn meteen gek op hem. Niet alleen ontstaat daardoor een onderlinge strijd, maar ze laten ook de jongens in de steek die een benefietavond voorbereiden.

22:50
13 oktober 2018

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 17 - De omgekeerde date: Tori en Beck besluiten op een 'omgekeerde date' te gaan, waarbij je alles doet wat je normaal nooit doet op een date. Jade wordt hier echter niet minder jaloers van en gaat met Cat achter het tweetal aan.

Kortingscodespot