×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:10
27 mei

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 14 - De Hambone Koning: Robbie heeft een filmpje op het net geplaatst en noemt zichzelf de Hambone Koning. Daar is echter niet iedereen het mee eens en dus wordt hij uitgedaagd voor een duel.

23:10
28 mei

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Tori gaat voor platina Deel 1: De wereldberoemde Platinum Music Awards staan voor de deur en er wordt een auditie gehouden voor jong talent dat de ceremonie mag openen. De hele groep van Hollywood Arts doet mee en Tori wint. Helaas blijkt het sterrenleven anders dan ze hoopte.

23:10
29 mei

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Tori gaat voor platina Deel 2: De wereldberoemde Platinum Music Awards staan voor de deur en er wordt een auditie gehouden voor jong talent dat de ceremonie mag openen. De hele groep van Hollywood Arts doet mee en Tori wint. Helaas blijkt het sterrenleven anders dan ze hoopte.

UITZENDING GEMIST

22:55
12 mei 2019

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 26 - Duizend Bessenballen: Adre bezorgt Tori een baantje bij een yoghurt-ijskraam, alleen belemmert het werk vervolgens hun optreden bij de Hollywood Arts Cowboy Luau. Robbie wil Cat meevragen naar Luau, maar vraagt iemands anders in de hoop dat Cat jaloers wordt.

22:50
11 mei 2019

VICTORIOUS

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Brain Squeezers: Tori is uitgekozen als kandidaat voor de nieuwe spelshow Brain Squeezers. Het winnende team kan maar liefst 10,000 dollar winnen, dus al haar vrienden doen wat ze kunnen om in Tori’s team te komen. De Quiz blijkt alleen helemaal niet zo leuk te zijn.

Kortingscodespot