-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

15:00
29 oktober 2016
1958
Alfred Hitchcock
James Stewart,
Kim Novak

VERTIGO

Actie, Film, Drama

John 'Scottie' Ferguson (James Stewart) is een agent uit San Francisco die vanwege zijn hoogtevrees afscheid heeft moeten nemen van de politie. Zijn oude schoolvriend Gavin Elster huurt hem in als privé detective om diens vrouw Madeleine (Kim Novak) te schaduwen die zich de laatste tijd zeer vreemd gedraagt. Ferguson raakt gefascineerd door de knappe, suïcidale blondine en voordat hij het weet, belandt hij in een complex plot waaruit ontsnappen vrijwel onmogelijk is.

23:30
20 mei 2016
1958
Alfred Hitchcock
James Stewart,
Kim Novak,
Barbara Bel Geddes,
Tom Helmore

VERTIGO

Thriller

De gepensioneerde politie-inspecteur John Ferguson is niet meteen enthousiast wanneer zijn oude vriend Gavin Elster hem vraagt om diens knappe vrouw Madeleine te schaduwen. Gavin vreest dat Madeleine zelfmoordneigingen heeft en stilaan gek aan het worden is. John is sceptisch, maar gaat uiteindelijk toch akkoord.