-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:55
15 februari 2020
1958
Alfred Hitchcock
Henry Jones,
James Stewart,
Kim Novak,
Barbara Bel Geddes,
Tom Helmore

VERTIGO

Vertigo

De Vlaamse zender Canvas zendt vanavond de fascinerende thriller Vertigo van regisseur Alfred Hitchcock uit 1958 uit.

Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas.

John 'Scottie' Ferguson is een agent uit San Francisco die vanwege zijn hoogtevrees afscheid heeft moeten nemen van de politie. Zijn oude schoolvriend Gavin Elster huurt hem in als privé detective om diens vrouw Madeleine te schaduwen die zich de laatste tijd zeer vreemd gedraagt.

Ferguson raakt gefascineerd door de knappe, suïcidale blondine en voordat hij het weet, belandt hij in een complex plot waaruit ontsnappen vrijwel onmogelijk is.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vertigo

15:00
29 oktober 2016
1958
Alfred Hitchcock
James Stewart,
Kim Novak

VERTIGO

Actie, Film, Drama

John 'Scottie' Ferguson (James Stewart) is een agent uit San Francisco die vanwege zijn hoogtevrees afscheid heeft moeten nemen van de politie. Zijn oude schoolvriend Gavin Elster huurt hem in als privé detective om diens vrouw Madeleine (Kim Novak) te schaduwen die zich de laatste tijd zeer vreemd gedraagt. Ferguson raakt gefascineerd door de knappe, suïcidale blondine en voordat hij het weet, belandt hij in een complex plot waaruit ontsnappen vrijwel onmogelijk is.