Z4KXF7NWFRE

Film: Tower Heist

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

14:25
29 oktober 2017
Gijs Scholten van Aschat

VERBORGEN VERLEDEN

Reportage

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Reportagereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis: Wende Snijders: Zangeres Wende Snijders is in Engeland geboren en door het werk van haar vader heeft ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze zich af waar ze eigenlijk thuishoort. Ze weet bijna niets van haar voorouders en ze wil hen graag leren kennen. Ze hoopt dat ze rebelse types tegenkomt en voorouders die de geschiedenis hebben beïnvloed. Maar die gedachte vindt ze zelf wel erg megalomaan. Totdat ze op zoek gaat en van de ene verbazing in de andere valt.

20:30
28 oktober 2017
Gijs Scholten van Aschat

VERBORGEN VERLEDEN

Reportage

Zangeres Wende Snijders is in Engeland geboren en door het werk van haar vader heeft ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze zich af waar ze eigenlijk thuis hoort. Ze weet bijna niets van haar voorouders en ze wil hen graag leren kennen.

Wende hoopt dat ze rebelse types tegenkomt en voorouders die de geschiedenis hebben beïnvloed. Maar die gedachte vindt ze zelf wel erg megalomaan. Totdat ze op zoek gaat en van de ene verbazing in de andere valt.

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familieverleden. Dit is de slotaflevering van deze reeks. Verborgen verleden is begin 2018 weer terug.

Kortingscodespot