SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:30
22 augustus

VERBORGEN VERLEDEN

Documentaire

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Documentairereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

Dominique van der Heyde.

Dominique van der Heyde studeerde politicologie en is parlementair journaliste voor Nieuwsuur en het NOS Journaal. Daarnaast schrijft ze samen met haar vrouw politieke thrillers onder het pseudoniem Anna Levander. Dominique wil meer weten over haar voorouders aan moeders kant van de familie, zoals over oma Gigi en haar ouders die tijdens de Eerste Wereldoorlog uit België naar Nederland vluchtten. Wat voor mensen waren dat? Kwamen ze oorspronkelijk uit Italië, zoals binnen de familie wordt gefluisterd? Dominique is een volle nicht van Beau van Erven Dorens. Ook die tak van haar stamboom zoekt ze uit en krijgt verhalen te horen over piraten, internationale handel en de Spaanse Inquisitie. Genoeg voor een nieuwe thriller.

19:30
23 augustus

VERBORGEN VERLEDEN

Documentaire

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Documentairereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

Frank Visser.

Meester Frank Visser was een relatief onbekende kantonrechter, totdat hij als Rijdende rechter landelijke faam verwierf. Zijn ferme 'Dat is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen' is spreekwoordelijk geworden. Frank Visser begint zijn zoektocht bij zijn vader, van wie hij weet dat hij in een weeshuis opgroeide.

19:30
27 augustus
Gijs Scholten van Aschat

VERBORGEN VERLEDEN

Documentaire

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Documentairereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

René Froger.

Ras-Amsterdammer René Froger, geboren en getogen in de Jordaan, ontdekt dat zijn familie nog meer geworteld is in het Amsterdamse amusement dan hij al dacht. Zijn vader was de volkszanger Bolle Jan, die samen met zijn moeder optrad als het duo Jan en Mien. Dat was bekend, maar verder terug in het verleden vindt René nog meer artiesten. Wat René helemaal niet verwacht is dat zijn roots ook ver buiten de Jordaan terug te vinden zijn.

UITZENDING GEMIST

19:35
17 augustus 2018

VERBORGEN VERLEDEN

Documentaire

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Documentairereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

Lucia Rijker.

Lucia Rijker was als bokser en kickbokser jarenlang ongenaakbaar. In haar hele profcarrière heeft ze geen partij verloren en ze was vele malen wereldkampioen. Daarnaast speelde Lucia in diverse films. Na de dood van haar vader aan wie ze haar achternaam dankt, ontdekte Lucia Rijker dat hij niet haar biologische vader was. Dat was een andere man uit Suriname. Inmiddels heeft ze hem ontmoet, maar over zijn ouders en voorouders weet ze niets. Alle reden dus om haar bloedlijn te onderzoeken. Wie zijn haar biologische voorouders aan vaders kant? En wat voor invloed hebben de ontdekkingen die zij nu doet op haar identiteitsgevoel? Wie is Lucia?

13:55
17 augustus 2018

VERBORGEN VERLEDEN

Documentaire

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Documentairereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

Teun van de Keuken.

Teun van de Keuken is journalist, columnist en programmamaker en bereikt een groot publiek met kritische tv-programma's als 'Keuringsdienst van Waarde' en 'De Monitor'. Teun is vooral benieuwd naar de afkomst van zijn oma en opa aan zijn moeders kant: opa was een telg uit een geslacht van welgestelde ondernemers en oma was als arme dienstmeid uit Duitsland naar Nederland gekomen. Hun huwelijk was een schande binnen de familie. Teun wil nu weten waar die rijkdom aan de ene kant en die armoede aan de andere vandaan kwamen. Hij is ook zeer verrast als hij gevraagd wordt naar Museum Prinsenhof in Delft te komen. Hebben zijn voorouders daar hun sporen nagelaten?

Kortingscodespot