Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

14:05
18 februari 2018
Gijs Scholten van Aschat

VERBORGEN VERLEDEN

Reportage

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Reportagereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis: Armin van Buuren: Wereldberoemd dj en producer Armin van Buuren is benieuwd of hij uit een roemrijk geslacht stamt. Het antwoord is enerzijds nee, maar anderzijds ook weer ja.

21:05
16 februari 2018
Gijs Scholten van Aschat

VERBORGEN VERLEDEN

Reportage

In Verborgen Verleden gaat Armin van Buuren op zoek naar zijn familiegeschiedenis. De wereldberoemde dj en producer Armin van Buuren is benieuwd waar zijn naam vandaan komt en of hij uit een roemrijk geslacht stamt.

Hij heeft zich altijd afgevraagd of er een verwantschap is met Anna van Buren, de eerste vrouw van Willem van Oranje. Of komen zijn voorouders uit het Gelderse stadje Buren?

Bij het zoeken naar het antwoord op die vraag komt Armin ook nog meer te weten over zijn opa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wat verder terug in de tijd komt hij een voorouder tegen die net als zijn vader medicijnen heeft gestudeerd. En evenveel moeite had om zijn tentamens te halen.

En zo komt Armin steeds dichter bij het antwoord op de vraag wat zijn achternaam Van Buuren nu precies te maken heeft met Buren en Van Buren.

Kortingscodespot