k98tBkRsGl4

Film: Fast & Furious

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

13:40
16 april 2017
Gijs Scholten van Aschat

VERBORGEN VERLEDEN

Reportage

Dichter en levenskunstenaar Jules Deelder is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij is al heel zijn leven lang fan van Sparta en staat bekend als de nachtburgemeester van Rotterdam. Het is de vraag of zijn voorgeslacht ook zo Rotterdams is. Jules vermoedt van niet. Maar het zou hem niet verbazen als zijn voorouders wel met de zeevaart en visserij te maken hebben gehad. Daarin krijgt Jules gelijk, op een manier die hij nooit had kunnen verwachten.

20:30
15 april 2017
Gijs Scholten van Aschat

VERBORGEN VERLEDEN

Reportage

Dichter en levenskunstenaar Jules Deelder is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij is zijn leven lang fan van Sparta en staat bekend als de nachtburgemeester van Rotterdam. Het is de vraag of zijn voorgeslacht ook zo Rotterdams is. Jules vermoedt van niet. Maar het zou hem niet verbazen als zijn voorouders wel met de zeevaart en visserij te maken hebben gehad. Daarin krijgt Jules gelijk op een manier die hij nooit had kunnen verwachten.

Op zijn verre zoektocht lijkt dit citaat van Jules Deelder zelf in ieder geval wel van toepassing:

Hoe verder men keek,
Hoe groter het leek

Kortingscodespot