1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:40
23 februari
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Riley Jones,
Kingsley Ben-Adir

VERA

Misdaadserie

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie (2018): Home: De jonge moeder Alison Glenn wordt dood aangetroffen in haar achtertuin. Vera heeft meteen haar bedenkingen bij de buren. Wanneer de familie van het slachtoffer uit het niets opduikt, wordt alles steeds vreemder. Vera moet alles in het werk stellen om uit te zoeken welke conflicten in het leven van Alison uiteindelijk tot haar dood hebben geleid.

21:25
28 februari
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Noof McEwan,
Christopher Colquhoun

VERA

Misdaadserie

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie (2017): Broken Promise: Vera moet naar de universiteit van Northumberland, waar één van de studenten journalistiek, Jamie Marshall, dood werd aangetroffen. De jongeman is te pletter gestort vanaf het dak van een in onbruik geraakt faculteitsgebouw. Er zijn geen getuigen en uit het onderzoek blijkt dat Jamie aardig wat vijanden had die hem misschien wel liever dood dan levend zagen. Vera moet een web van intriges en conflicten ontrafelen en voorkomen dat er mogelijk nog meer slachtoffers vallen.

20:35
2 maart
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Riley Jones,
Kingsley Ben-Adir

VERA

Misdaadserie

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie (2018): Darkwater: Vera komt voor een groot mysterie te staan wanneer een lichaam drijvend in een reservoir wordt aangetroffen. Het gaat om een tiener, Ethan Dewley, die al drie dagen lang vermist was. Vera en Aiden trekken naar zijn woonplaats, een landelijk dorpje, om bij de bewoners op zoek te gaan naar antwoorden. Naarmate het onderzoek vordert, ontdekken ze dat de relatie tussen Ethan en zijn familie ingewikkelder was dan op het eerste gezicht lijkt. Het team moet steeds dieper graven om het spoor naar de moordenaar niet bijster te raken.

UITZENDING GEMIST

20:35
16 februari 2018
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Riley Jones,
Kingsley Ben-Adir

VERA

Misdaadserie

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie (2018): Black Ice: Vera onderzoekt een verkeersongeluk dat eerder op een moord dan een ongeval lijkt. Ze vermoedt dat de dood van het slachtoffer, Faye Wakeland, gelinkt is aan de recente zelfmoord van een man uit de streek. Hoewel de dame geliefd was in het kustdorpje waar ze woonden, hebben Vera en Aiden de grootste moeite om de waarheid te achterhalen. Het lijkt wel alsof iedereen iets te verbergen heeft. Vera moet diep graven in de levens van iedereen die Faye kende om de zaak op te lossen.

21:25
14 februari 2018
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Noof McEwan,
Christopher Colquhoun

VERA

Misdaadserie

Vanavond start het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Vera, over de gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope.

Inspecteur Vera Stanhope moet de moord op de jonge boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar levenloze lichaam werd aangetroffen op de kust van een verlaten eiland. Eerst wordt aan een ongeluk gedacht, maar uit de autopsie blijkt dat Gemma werd gewurgd nadat ze een nacht op haar eentje op het eiland had doorgebracht.

Samen met inspecteurs Healy, Cherradi, Lochkart en patholoog Carmichael probeert Vera een web van geheimen, rivaliteit en wrok te ontrafelen en de moordenaar van de populaire natuuropzichter te vinden.

Kortingscodespot