×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:35
15 februari 2019
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Riley Jones,
Jack Ibinabo

VERA

Misdaadserie

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Britse detectiveserie.

The seagull.

In Whitley Bay wordt het skelet van Robbie Mashburn gevonden, een beruchte crimineel die twintig jaar eerder van de aardbodem verdween. Kort daarna wordt een tweede lichaam gevonden. Het spoor leidt Vera tot bij een criminele familie uit de buurt. Ze wil uitzoeken of zij iets te maken hebben met de brutale moorden. Vera moet een web van geheimen en corruptie blootleggen om de omstandigheden te begrijpen die tot beide moorden hebben geleid.

20:35
8 februari 2019
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Riley Jones,
Jack Ibinabo

VERA

Misdaadserie

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie.

Cold river.

Zakenvrouw Lisa Varsey, eigenares van een keten schoonheidssalons in Newcastle, houdt een rijkelijk bootfeestje voor familie en vrienden op de Tynerivier. Maar de boel loopt fout, want haar zus Dani wordt dood in het water aangetroffen. Vera vermoedt dat Dani op het punt stond een duistere waarheid aan het licht te brengen. Ze moet het web zien te ontwarren om erachter te komen wie de moord op een onschuldige vrouw op het geweten heeft.

Kortingscodespot