Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:30
14 maart 2018
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Noof McEwan,
Christopher Colquhoun

VERA

Misdaadserie

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie (2017): The Blanket Mire: In Northumberland wordt het levenloze lichaam aangetroffen van een jonge vrouw. De onderzoekers denken onmiddellijk in de richting van Mia Hinkin, die zes weken eerder verdween. Zij werd als vermist opgegeven toen ze niet terugkwam nadat ze - zonder toestemming van haar ouders - naar het nabijgelegen muziekfestival van Eastbury trok. Vera onderzoekt de vreemde zaak.

21:25
7 maart 2018
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Noof McEwan,
Christopher Colquhoun

VERA

Misdaadserie

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie (2017): Broken Promise: Vera moet naar de universiteit van Northumberland, waar één van de studenten journalistiek, Jamie Marshall, dood werd aangetroffen. De jongeman is te pletter gestort vanaf het dak van een in onbruik geraakt faculteitsgebouw. Er zijn geen getuigen en uit het onderzoek blijkt dat Jamie aardig wat vijanden had die hem misschien wel liever dood dan levend zagen. Vera moet een web van intriges en conflicten ontrafelen en voorkomen dat er mogelijk nog meer slachtoffers vallen.

Kortingscodespot