SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:10
26 augustus
Brenda Blethyn,
David Leon,
Tom Hutch,
Clare Calbraith,
Kingsley Ben-Adir

VERA

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Britse detectiveserie.

Death of a family man.

In de Tyne, onder de Gateshead Millennium Bridge in Newcastle, wordt het lichaam gevonden van zakenman John Shearwood. Zijn vrouw Stella en zijn broer Luke zijn ontzet. Ze waren ervan overtuigd dat John voor een golftrip naar Ierland was. Nog vreemder wordt het wanneer blijkt dat hij als informant werkte voor de fiscus en zelfs zijn eigen bedrijf bespioneerde. Vera en Joe onderzoeken de zaak.

UITZENDING GEMIST

0:10
19 augustus 2018
Brenda Blethyn,
David Leon,
Tom Hutch,
Clare Calbraith,
Kingsley Ben-Adir

VERA

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie.

The deer hunters.

Op de heide van Northumberland vinden twee tieners het lijk van Shane Thurgood, die gedood is met één enkel schot. Een kilometer verder staat een vrachtwagen met een dood hert erin. DS Ashworth vermoedt dat het om een afrekening in het stropersmilieu gaat, maar Vera is daar niet zo zeker van. Nader onderzoek wijst uit dat Shane pas onlangs naar Northumberland is teruggekeerd, na een verblijf van vijftien jaar in de stad. Waarom? En heeft zijn dood daar iets mee te maken?

0:05
12 augustus 2018
Brenda Blethyn,
David Leon,
Tom Hutch,
Clare Calbraith,
Kingsley Ben-Adir

VERA

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie.

Protected.

Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderzoeken de mysterieuze moord op David Kenworthy, die dood werd aangetroffen op een strand in Whitley Bay. De verdenking gaat uit naar Larry Crowe, de uitbater van een speelhal. Larry's zoon Paddy kwam 40 jaar geleden om het leven bij een mislukte overval op het huis van Kenworthy. Een getuige heeft gezien hoe Crowe ruzie maakte met Kenworth en bij hem thuis wordt een knuppel met bloed erop gevonden. Maar Crowe heeft een sterk alibi en er zijn nog andere mogelijke verdachten.

Kortingscodespot