-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:35
21 februari
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Riley Jones,
Jack Ibinabo

VERA

Misdaadserie

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie. Parent Not Expected.

Het lichaam van de 19-jarige Dennis Bayliss spoelt aan in de buurt van een zalmkwekerij. Wanneer inspecteur Vera Stanhope ontdekt dat de jongeman al dood was voor hij in het water terecht kwam, vermoedt ze dat er kwaad opzet in het spel was.

Dennis had nog maar onlangs zijn biologische vader leren kennen: Thomas Walken, eigenaar van de kwekerij. Iets wat zowel voor de familie Walken als voor de ouders van Dennis emotioneel heel zwaar was geweest.

Om de dader te pakken te krijgen, moet Vera te weten komen waarom Dennis zijn biologische vader wou leren kennen en of die echt zo blij was met zijn komst als hij haar wil laten geloven.

UITZENDING GEMIST

21:00
30 augustus 2019
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Noof McEwan,
Christopher Colquhoun

VERA

Misdaadserie

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie.

The Blanket Mire.

Vera Stanhope moet de moord op de 18-jarige Mia Hinkin onderzoeken. Haar lichaam werd begraven op de heide teruggevonden. Maar eerst moet Vera het slechte nieuws aan de familie vertellen. Mia was zes weken eerder als vermist opgegeven, nadat ze niet was teruggekeerd van een muziekfestival. Omdat het dode tienermeisje niet ver van huis werd aangetroffen, probeert Vera de laatste stappen van het meisje te reconstrueren om de moordenaar op het spoor te komen.

20:50
23 augustus 2019
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Noof McEwan,
Christopher Colquhoun

VERA

Misdaadserie

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie.

Broken Promise.

Vera moet naar de universiteit van Northumberland, waar één van de studenten journalistiek, Jamie Marshall, dood werd aangetroffen. De jongeman is te pletter gestort vanaf het dak van een in onbruik geraakt faculteitsgebouw. Er zijn geen getuigen en uit het onderzoek blijkt dat Jamie aardig wat vijanden had die hem misschien wel liever dood dan levend zagen. Vera moet een web van intriges en conflicten ontrafelen en voorkomen dat er mogelijk nog meer slachtoffers vallen.