×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

13:30
22 juni 2019
Brenda Blethyn,
David Leon,
Wunmi Mosaku,
Paul Ritter,
Jon Morrison

VERA

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie.

The Crow Trap.

In een schuur wordt het lichaam aangetroffen van Bella Furness. De moord wordt ontdekt door collega-milieuactiviste Anne Preece. Beiden waren hevig gekant tegen zakenman Godfrey Waugh die een mijn in de buurt in exploitatie wil nemen. Vera ontdekt echter dat Anne een relatie heeft met Godfrey. Door de dood van Bella gaat haar huis naar haar stiefzoon Neville, een man met financiële problemen. Nog een andere verdachte is Bev McDonald, die Bella de schuld geeft van de dood van haar zoontje Lee twaalf jaar geleden. Vera verneemt van Bella's echtgenoot Dougie dat Bella alsnog van plan was om haar huis aan Waugh te verkopen.

13:30
8 juni 2019
Brenda Blethyn,
David Leon,
Wunmi Mosaku,
Paul Ritter,
Jon Morrison

VERA

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie.

Telling Tales.

Tien jaar geleden werd Jeannie Long veroordeeld voor de moord op Abby, de dochter van haar minnaar Keith. Nu is Jeannie ontsnapt uit de gevangenis, maar na een ruzie met haar vader pleegt ze zelfmoord. Haar dood brengt nieuw bewijsmateriaal aan het licht waaruit blijkt dat ze destijds onterecht veroordeeld is, zoals ze zelf altijd heeft volgehouden. Daarom wordt het onderzoek heropend. Tijdens een benefietactie waar Keith hulde brengt aan Jeannie wordt Chris Winter, de zoon van van Jeannies paroolofficier, vermoord. Hij wou blijkbaar contact opnemen met de voormalige politieagente Caroline Fletcher, die Jeannie indertijd gearresteerd had. Vera vraagt zich af waarom.

Kortingscodespot