-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:30
11 april
William Sinclair, Paul Gay, Peter Hoar, Paul Whittington, Thaddeus O'sullivan
David Leon,
Wunmi Mosaku,
Cush Jumbo,
Brenda Blethyn,
Paul Ritter,
Jon Morrison

VERA

Serie

Vera is een Britse misdaadserie, gebaseerd op de gelijknamige romans van Ann Cleeves.
SeizoenenDe detective-politieserie werd voor het eerst uitgezonden op de zender ITV op 1 mei 2011. Sindsdien is er elk jaar een nieuw seizoen van vier afleveringen uitgezonden.
ObsessiefHet hoofdpersonage in Vera is Detective Chief Inspector Vera Stanhope (gespeeld door Brenda Blethyn). Vera is een werkzaam bij de fictieve Northumberland & City Police. Ze is obsessief over haar werk en wordt bestuurd door haar eigen demonen.
BerekenendVera is continu verwarde en ploetert door, maar ze heeft een berekenende geest en ondanks haar opvliegende persoonlijkheid geeft ze veel om haar werk en collega's.
Collega'sVera heeft een nauwe band met haar collega Joe Ashworth (David Leon) en later met haar nieuwe collega Aiden Healy (Kenny Doughty).

UITZENDING GEMIST

20:35
6 maart 2020
Ibinabo Jack,
Paul Kaye,
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Riley Jones,
Jon Morrison

VERA

Seizoen 10 - The escape turn Alan Wilmott, de steenrijke CEO van een resem gokkantoren, wordt doodgeschoten wanneer hij twee inbrekers betrapt die zijn gezin onder schot houden. Wat op het eerste gezicht een uitgemaakte zaak lijkt voor inspecteur Vera Stanhope en haar team, blijkt dat al heel snel helemaal niet te zijn. Alun was een meedogenloze en autoritaire bedrijfsleider, wat zowel zijn werknemers als zijn cliënteel een motief geeft voor de moord. Om de daders te vinden, moet Vera zich onderdompelen in Aluns schimmige gokimperium.

20:35
28 februari 2020
Ibinabo Jack,
Paul Kaye,
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Riley Jones,
Jon Morrison

VERA

Vera

Seizoen 10 - Dirty Het lichaam van Luke Sumner wordt door straatvegers aangetroffen in een tunnel in de buurt van zijn huis in Newcastle. Wanneer blijkt dat hij is overleden na een brutale aanval, gaat inspecteur Vera Stanhope samen met haar team op zoek naar de persoon die Luka heeft aangevallen. Ze ontdekken dat hij een moeilijke jeugd heeft gehad, die hem zowel fysieke als mentale littekens heeft bezorgd. Vera moet een web van corruptie, verraad en bedrog ontrafelen om de moordenaar te vinden.