×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:35
25 januari
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Riley Jones,
Jack Ibinabo

VERA

Misdaadserie

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Britse detectiveserie (2019).

Blind spot.

Wanneer op een stortplaats het lichaam wordt gevonden van Joanne Caswell, is het inspecteur Vera Stanhope die de moord moet oplossen. Joanne was een veelbelovende studente forensische psychologie, die ondanks de relatieproblemen van haar ouders een perfect leven leek te leiden. Er lijkt dan ook niemand te zijn die haar had willen vermoorden. Tot Vera aan het licht brengt dat Joanne de zaak van een voormalig gevangene aan het onderzoeken was. Het is nu aan haar om het spoor van Joanne te volgen, in de hoop te ontdekken wie een motief had om haar te vermoorden.

20:40
1 februari
Brenda Blethyn,
Kenny Doughty,
Jon Morrison,
Riley Jones,
Jack Ibinabo

VERA

Misdaadserie

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie (2019).

Cuckoo.

Vera moet de moord op een tienerjongen in het rustige kustplaatsje Peyton-by-the-Sea onderzoeken. De Cel Vermiste Personen verneemt dat Caden Lennon zes weken eerder uit een opvangtehuis in Newcastle was weggelopen. Ondertussen ontdekt Vera een groeiend drugsprobleem in Peyton-by-the-Sea. Is er een link tussen Newcastle en Peyton en hoe past Caden daarin? Vera zet alles op het spel om de meedogenloze moordenaar van Caden te vinden.

UITZENDING GEMIST

Geen uitzendingen gevonden.
Kortingscodespot