×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:55
9 mei 2019
Lieven Van Gils

VAN GILS & GASTEN

Praatprogramma over de actualiteit

Aflevering 44 - Talkshow met Lieven Van Gils. Geen 'Van Gils & gasten' vandaag, maar wel 'Gasten & Van Gils'. Het wordt een bijzondere laatste aflevering waarin de gasten het commando overnemen van Lieven Van Gils, die alles vanuit zijn vertrouwde stoel aan het hoofd van de tafel moet ondergaan.

Zelf weet hij niet wat hem te wachten staat en welke gasten er langskomen; de presentator ontdekt samen met het publiek wat er in die laatste aflevering gebeurt.

21:55
9 mei 2019
Lieven Van Gils

VAN GILS & GASTEN

Praatprogramma over de actualiteit

Aflevering 44 - Talkshow met Lieven Van Gils.

Gasten & Van Gils.

Geen 'Van Gils & gasten' vandaag, maar wel 'Gasten & Van Gils'. Het wordt een bijzondere laatste aflevering waarin de gasten het commando overnemen van Lieven Van Gils, die alles vanuit zijn vertrouwde stoel aan het hoofd van de tafel moet ondergaan. Zelf weet hij niet wat hem te wachten staat en welke gasten er langskomen; de presentator ontdekt samen met het publiek wat er in die laatste aflevering gebeurt.

Kortingscodespot