×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

16:02
5 juli 2019
Peter van der Vorst

VAN DER VORST ZIET STERREN

Praatprogramma

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Ook vertelt Peter hoe hij vroeger worstelde met zijn homoseksualiteit, de adoptie van zijn zoon en het moment dat hij zijn ouders in één week tijd verloor. En Chantal heeft een paar emotionele verrassingen voor hem in petto.

20:30
4 juli 2019
Chantal Janzen

VAN DER VORST ZIET STERREN

Praatprogramma

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma.

Eerste beelden
Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS

Verrassing
Chantal Janzen verrast hem op zijn werk en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi.

Terugblik
Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Ook vertelt Peter hoe hij vroeger worstelde met zijn homoseksualiteit, de adoptie van zijn zoon en het moment dat hij zijn ouders in één week tijd verloor.

Emotioneel
Chantal heeft ook nog een paar emotionele verrassingen voor hem in petto.

Nieuwe presentator
Van der Vorst ziet sterren gaat door, maar wie wordt de nieuwe presentator? Lees het hier: gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Kortingscodespot