×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

10:00
28 december 2017
Daan Nieber, Katja Schuurman

VAN A NAAR B

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin Katja Schuurman en Daan Nieber van Athene naar Bologna rijden: Italië: Italië staat centraal in deze aflevering. Katja komt onder andere terecht in een wonderlijk zelfgebouwd pretpark dat door een hechte familie wordt gerund. Daan ontdekt in Venetië hoe onlogisch de 'Gondolas' zijn en waarom de stad haar identiteit kwijt is.

20:35
20 december 2017
Daan Nieber, Katja Schuurman

VAN A NAAR B

Realityreeks

Vanavond is de laatste aflevering van Van A Naar B, waarin Katja Schuurman en Daan Nieber ieder in hun eigen taxi zeven landen doorkruisen. Door de veelal wonderlijke ontmoetingen die dit oplevert, leren Katja en Daan het land beter kennen.

In deze laatste aflevering staat Italië centraal. Katja komt onder andere terecht in een wonderlijk zelfgebouwd pretpark dat door een hechte familie wordt gerund. Daan ontdekt in Venetië hoe onlogisch de 'Gondolas' zijn en waarom de stad haar identiteit kwijt is.

In dit tweede seizoen van Van A naar B reisden Katja Schuurman en Daan Nieber met hun taxi’s van de Griekse hoofdstad Athene naar het Italiaanse Bologna. Het doel: passagiers oppikken en met hen zoveel mogelijk kilometers maken. Degene die de meeste kilometers rijdt mét passagiers, is de winnaar. Door de veelal wonderlijke ontmoetingen die dit oplevert, leren Katja en Daan de landen goed kennen.

Kortingscodespot