1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:05
24 februari

UNTAMED & UNCUT

Cobra Attack

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cobra Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een monocle-cobra, een van de dodelijkste slangen ter wereld, laat een slangenverzorger zien waarom je maar beter voorzichtig kunt zijn.

10:00
24 februari

UNTAMED & UNCUT

Polar Bear Attack

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

10:55
24 februari

UNTAMED & UNCUT

Elephant Attack

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elephant Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een kwade olifant keert zich tegen haar verzorger en een duiker staat oog in oog met een reuzeninktvis.

UITZENDING GEMIST

22:50
21 januari 2018

UNTAMED & UNCUT

Un-Bear-Able

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Un-Bear-Able: China wordt getroffen door een grote aardbeving, die de grootste pandapopulatie ter wereld in gevaar brengt. In New Mexico raakt een zwarte beer bekneld in een slibtank.

21:55
21 januari 2018

UNTAMED & UNCUT

Cat-Tastrophes

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Cat-Tastrophes: In een dierenpark in de Filippijnen vallen de tijgers hun verzorger aan. Bij een filmfestival slaat de schrik toe als een leeuw zich op de rode loper tegen zijn verzorger keert.

Kortingscodespot