-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:00
29 februari

ULTIMATE SURVIVAL WWII

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Death Railway Escape Hazen Audel treedt in de voetsporen van tien gevangenen die zijn ontsnapt uit een Japans werkkamp in de Tweede Wereldoorlog.

21:00
7 maart

ULTIMATE SURVIVAL WWII

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Frozen Nazi Escape Hazen Audel reist de wereld over om te zien hoe soldaten, matrozen en vliegeniers tijdens de Tweede Wereldoorlog moesten zien te overleven in de natuur.

UITZENDING GEMIST

21:00
22 februari 2020

ULTIMATE SURVIVAL WWII

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Death In The Outback Hazen Audel treedt in de voetsporen van vier Amerikaanse vliegeniers die na een mislukt bombardement moesten zien te overleven in Australië tijdens de Tweede Wereldoorlog.

21:00
15 februari 2020

ULTIMATE SURVIVAL WWII

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Pow Jungle Escape Survivalexpert Hazen Audel treedt in de voetsporen van elf Amerikaanse soldaten die in de Tweede Wereldoorlog ontsnapten uit een kamp in de Filipijnen.