×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:15
5 maart 2019

UITGEZET

Actuele documentaire

Aflevering 4 - Documentairereeks (2013).

Rechteloze Kinderen.

In de laatste aflevering onderzoeken we of het huidige Nederlandse asielbeleid de internationale kinderrechten respecteert en in hoeverre dat wenselijk of mogelijk zou zijn. De Koninklijke Marechaussee toont hoe ze te werk gaat bij het uitzetten van kinderen. Journalist Sinan Can reist naar Armenië, waar Marianna (11) na zes jaar in Nederland met haar moeder en broertje een nieuw bestaan moet opbouwen. Haar vader is tijdens de uitzetting van het gezin gescheiden en naar een ander land gestuurd. Ze hebben geen afscheid van hem kunnen nemen. Het blijkt dat alle bezochte kinderen vergelijkbare problemen hebben en dezelfde vragen stellen over de manier waarop ze Nederland zijn uitgezet.

23:10
26 februari 2019

UITGEZET

Actuele documentaire

Aflevering 3 - Documentairereeks (2013).

Opgejaagde kinderen.

Aflevering drie bekijkt in hoeverre de politiek, in de wens om uitgeprocedeerde asielzoekers daadwerkelijk uit te zetten, het belang van het asielkind uit het oog is verloren.

Kortingscodespot