×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:00
14 maart 2018

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: BARCELONA - CHELSEA

Voetbal

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Chelsea in de achtste finales van de UEFA Champions League.

De heenwedstrijd eindigde in 1-1. De bezoekers hadden het meeste balbezit, maar kwamen wel op achterstand. Lionel Messi bezorgde Barça een punt.

Barcelona had op Stamford Bridge veruit het meeste balbezit voor rust, al leidde dat slechts tot één kans die het vermelden waard was. Chelsea was met snelle uitvallen veel gevaarlijker, al zat het met de afwerking niet bepaald mee.

Het begin van de tweede helft gaf min of meer hetzelfde beeld te zien; veel balbezit voor Barcelona, maar geen uitgespeelde kansen. En Willian probeerde het voor een derde keer vanaf de rand van de zestien, maar dit keer was het wel raak: langs een woud van benen krulde hij de bal bij de rechterpaal binnen. Een kwartier voor tijd kwam Barcelona via Messi weer op gelijke hoogte.

Bron: NOS

Kortingscodespot