×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

19:20
20 maart 2019

TYPISCH HEEMSTEDE

Magazine

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Humaninterestmagazine (2019).

Voor jonge mensen is het lastig om aan woonruimte te komen in Heemstede. Nick wil daarom een goedkoper huis bouwen op een recreatiepark in de buurt en zijn vader helpt hem daarbij. De broers Van Eeghen beheren buitenplaats Berkenrode en zijn op zoek naar manieren om geld te verdienen. Au pair Firsty gaat in haar vrije weekend lekker met haar Indonesische vriendinnen naar Amsterdam, waar nu een schaatsbaan is.

15:30
20 maart 2019

TYPISCH HEEMSTEDE

Magazine

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Humaninterestmagazine (2019).

Marjolein was eerst makelaar in Amsterdam en moet hard werken om ertussen te komen in Heemstede. De golfbaan blijkt een fraaie netwerklocatie. Niels is in het weekend bij de roeivereniging te vinden en door de week werkt hij als groentesnijder. Mohamed wacht nog op de uitslag van zijn inburgeringsexamen, maar gaat ondertussen al solliciteren. Hij snakt naar een echte baan en een eigen salaris. Maud fietst met haar deelhond in een bakfiets door Heemstede.

Kortingscodespot