-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:40
13 juli
Charlie Sheen,
Jon Cryer,
Angus T. Jones

TWO AND A HALF MEN

Serie

Seizoen 6 - Aflevering 5 van 24 - A Jock Strap In Hell

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. De jongens lopen Jake's vroegere lerares tegen het lijf. Na haar affaire met Charlie is ze stripster geworden. Charlie probeert haar te helpen.

19:10
13 juli
Charlie Sheen,
Jon Cryer,
Angus T. Jones

TWO AND A HALF MEN

Serie

Seizoen 6 - Aflevering 6 van 24 - It's Always Nazi Week

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering is Herb dolgelukkig als hij hoort dat het huwelijk van Judith en Herb op instorten staat.

18:35
14 juli
Charlie Sheen,
Jon Cryer,
Angus T. Jones

TWO AND A HALF MEN

Serie

Seizoen 6 - Aflevering 7 van 24 - Best H.O. Money Can Buy

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering probeert Charlie Herb te laten kennismaken met zijn leefstijl.

UITZENDING GEMIST

19:05
8 juli 2020
Holland Taylor,
Jon Cryer,
Angus T. Jones,
Charlie Sheen

TWO AND A HALF MEN

Serie

Seizoen 5 - Aflevering 19 van 19 - Waiting For The Right Snapper

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering ontmoet Charlie de verloofde van Angie's zoon. Hij realiseert zich dan dat het niet de eerste keer is dat hij haar ziet. Alan probeert Jake te laten studeren voor zijn algebratoets.

18:40
8 juli 2020
Holland Taylor,
Jon Cryer,
Angus T. Jones,
Charlie Sheen

TWO AND A HALF MEN

Serie

Seizoen 5 - Aflevering 18 van 19 - If My Hole Could Talk

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering voelt Charlie zich aangetrokken tot een oudere auteur.