×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

0:26
5 maart 2018
Ivo Niehe

TV SHOW

Praatprogramma

Aflevering 1 - Talkshow met Ivo Niehe: Ivo is in Parijs bij Alain Passard, de duurste meesterkok ter wereld. In zijn restaurant kost een menuutje 340 euro en daarvoor krijg je gerechten van bijna uitsluitend groenten en fruit. Verder spreekt Ivo Arjan Dwarshuis en zijn vriendin Camilla Dreef over Arjans twaalf maanden durende wereldreis en het wereldrecord vogel kijken dat hij vestigde. Ron Boszhard heeft het over zijn dramatisch verlopen deelname aan 'Wie is de Mol?'.

15:00
20 januari 2018
Ivo Niehe

TV SHOW

Praatprogramma

Herhaling. Ter gelegenheid van haar 75e verjaardag staat de TV Show vanavond helemaal in het teken van prinses Margriet. Ze ontvangt Ivo Niehe in haar huis in Apeldoorn voor een uitgebreid interview.

In de speciale aflevering van de TV Show zijn de onderwerpen van gesprek onder meer haar jeugd, de opvoeding van haar kinderen, haar waardering voor Nelson Mandela, het werk voor SOS Kinderdorpen, en de ‘nacht van Soestdijk’.

Behalve de jarige zelf komen ook aan het woord: koning Willem-Alexander, prof. mr. Pieter van Vollenhoven ('Margriet heeft mijn leven gered'), haar vier zonen, Jan Smit, de paralympische sporters Bibian Mentel en Alyda Norbruis en Erica Terpstra (haar jaarpraeses in Leiden).

Kortingscodespot