07pPmCfKi3U

Film: Airplane!

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:05
26 september
Cary Joji Fukunaga
Matthew McConaughey,
Woody Harrelson,
Bruce Elliott,
Randal Gonzalez

TRUE DETECTIVE

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie: Who Goes There?: Hart en Cohle gaan op jacht naar hun nieuwe verdachte, Reggie Ledoux, een methkok die een cel deelde met de man van Dora Lange en recent zijn borgtocht verbeurde. Terwijl Harts privéleven als een kaartenhuisje in elkaar stort, dompelt Cohle zichzelf onder in zijn oude alter ego uit zijn diensttijd bij Narcotica. Hij contacteert een motorbende uit het oosten van Texas die zaken doet met de hoofdverdachte. Maar zijn undercoverwerk leunt gevaarlijk dicht tegen wetteloosheid aan en beide mannen moeten de gevolgen dragen van het leiden van een leven vol leugens.

23:10
27 september
Cary Joji Fukunaga
Matthew McConaughey,
Woody Harrelson,
Bruce Elliott,
Randal Gonzalez

TRUE DETECTIVE

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie: The Secret Fate of All Life: Een gewelddadige ontknoping in het bos stelt een einde aan de zaak-Dora Lange en bombardeert Cohle en Hart tot plaatselijke helden. Voor beide mannen breekt een periode van relatieve rust aan. Hart herenigt zich met zijn gezin en Cohle, die een reputatie opbouwt in het afdwingen van bekentenissen, begint aan een relatie. Naarmate de tijd verstrijkt en zijn dochters opgroeien, valt Hart ten prooi aan nieuwe spanningen en verleidingen. Cohle verneemt intussen van een verdachte in een dubbele moordzaak dat een oude zaak misschien niet helemaal afgesloten is. In 2012 gooien Gilbough en Papania hun kaarten op tafel, nieuwe bewijzen die Cohle in een slecht daglicht stellen. Hart begint zich af te vragen of hij zijn partner ooit echt gekend heeft.

22:55
3 oktober
Cary Joji Fukunaga
Matthew McConaughey,
Woody Harrelson,
Bruce Elliott,
Randal Gonzalez

TRUE DETECTIVE

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie: Haunted Houses: In 2002 beginnen Cohle en Hart te hervallen in hun vertrouwde, gewelddadige patronen. Hart wreekt zich brutaal op een stel tienerjongens en bij Cohle groeit de overtuiging dat ze in 1995 niet tot op het bot zijn gegaan. Op zijn eentje begint hij een sinister verband te onderzoeken tussen verdwijningszaken van kinderen langs de kust en het Wellsprings-project van evangelist Billy Lee Tuttle. Hart ziet de ex-prostituee terug die hij ontmoette tijdens de zaak-Lange. In 2012 ondervragen Papania en Gilbough de ex-vrouw van Marty, Maggie, over het gedrag van Cohle en Hart in 2002, het jaar waarin de relatie tussen de agenten ontspoorde en Cohle zijn ontslag nam na een schorsing.

UITZENDING GEMIST

23:10
13 september 2017
Cary Joji Fukunaga
Matthew McConaughey,
Woody Harrelson,
Bruce Elliott,
Randal Gonzalez

TRUE DETECTIVE

Misdaadserie

Vanavond start op Canvas de Amerikaanse misdaadreeks True Detecive, over een moord op een jonge vrouw, de manier waarop het onderzoek ernaar werd gevoerd door twee heel verschillende politiemensen en de gevolgen daarvan voor hun eigen leven en dat van anderen in de loop der jaren.

Het is 2012. Martin Hart en Rustin Cohle, ooit partners bij de staatspolitie van Louisiana, leggen afzonderlijk verklaringen af over de moord op de prostituee Dora Lange, 17 jaar eerder. Tijdens hun terugblik komen niet alleen meer details over de misdaad - waaronder occulte aspecten - aan het licht, maar krijgen we ook meer inzicht in de explosieve relatie van de twee rechercheurs en in hun tumultueuze privélevens.

21:40
30 juli 2016
Justin Lin
Colin Farrell,
Rachel McAdams,
Taylor Kitsch,
Kelly Reilly,
Vince Vaughn

TRUE DETECTIVE

Dramaserie

Ani en Ray moeten omgaan met een groot verlies. Frank broedt mysterieuze plannen om samen met Jordan te vluchten, maar niet voordat hij wraak neemt.

Kortingscodespot