-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:25
1 juli 2020
Leon Knoles

TRIBUTECONCERT PRINCE: LET'S GO CRAZY

Muziek

NPO 3 zendt vanavond het tributeconcert 'Let's Go Crazy: The GRAMMY Salute to Prince' uit, dat twee dagen na de 62ste Grammy Awards in januari dit jaar werd gegeven als een eerbetoon aan de nalatenschap van popartiest Prince.

Invloed
Prince, die in 2016 overleed, is in totaal 38 keer genomineerd geweest voor een Grammy en heeft er zeven gewonnen. De special is een eerbetoon van wereldsterren aan de ongeëvenaarde invloed die Prince heeft gehad op de muziekwereld.

Optredens
Met optredens van onder meer Grammy-winnaars Earth, Wind & Fire, Foo Fighters, Juanes, Alicia Keys, John Legend, Chris Martin van Coldplay en Usher.

Muzikale vrienden
Daarnaast is er een gezamenlijk optreden van de beroemdste muzikale vrienden van Prince en mensen met wie hij heeft samengewerkt, waaronder zijn Grammy-winnende band The Revolution, Sheila E., die ooit zelf genomineerd was voor een Grammy, en de legendarische funkband Morris Day and The Time.