-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

6:25
25 februari

TREEHOUSE MASTERS

Ultimate Treehouses IV

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Ultimate Treehouses IV: Pete verkent ingewikkelde designs voor boomhutten en technische pronkstukken van bouwers uit de hele wereld. Daarnaast probeert hij zijn eigen boomhut te verbeteren.

6:25
26 februari

TREEHOUSE MASTERS

Treehouse Z

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Treehouse Z: Pete gaat bij oude vrienden langs om een Zen-boomhut voor ze te bouwen. Het team blijft kalm terwijl ze het verblijf bouwen met uitzicht op de Blue Ridge Mountains.

20:05
26 februari

TREEHOUSE MASTERS

Takeover: The Roderick Experience

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Takeover: The Roderick Experience: Kijk mee hoe bomenfluisteraar Pete Nelson en zijn team exclusieve boomhutten ontwerpen voor mensen die dichter bij de natuur willen zijn en contact zoeken met hun innerlijke kind.

UITZENDING GEMIST

20:05
19 februari 2020

TREEHOUSE MASTERS

Swiss Family Surprise

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Swiss Family Surprise: Kijk mee hoe bomenfluisteraar Pete Nelson en zijn team exclusieve boomhutten ontwerpen voor mensen die dichter bij de natuur willen zijn en contact zoeken met hun innerlijke kind.

19:10
15 februari 2020

TREEHOUSE MASTERS

Apres Skihouse Treehouse

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Apres Skihouse Treehouse: Kijk mee met bomenfluisteraar Pete Nelson en zijn team terwijl zij toevluchtsoorden bouwen voor mensen die graag één willen zijn met de natuur en hun innerlijke kind zoeken.