×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:00
22 november

TREEHOUSE MASTERS

Twin Fix

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Twin Fix: Visionair en bomenfluisteraar Pete Nelson ontwerpt exclusieve boomhutten voor mensen die graag dichter bij de natuur willen leven en zich weer kind willen voelen. 

16:00
23 november

TREEHOUSE MASTERS

Ultimate Treehouse Giveaway

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Ultimate Treehouse Giveaway: In deze speciale aflevering bouwen Pete en het NTS-team de 'Ultimate Treehouse' voor de gelukkige winnaar van de Ultimate Treehouse Giveaway.

5:15
25 november

TREEHOUSE MASTERS

The Bird Barn Treehouse

Seizoen 6 - Aflevering 10 - The Bird Barn Treehouse: Pete bouwt voor twee gepensioneerden op hun boerderij in Wisconsin een vogelschuur in de bomen. Hij ontwerpt drie luxe hutten en een balkon met uitzicht op hun stal met alpaca's.

UITZENDING GEMIST

16:00
16 november 2018

TREEHOUSE MASTERS

Kentucky Climber's Cottage

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Kentucky Climber's Cottage: Pete creëert een boomhut voor een stel dat net zo gek van bomen is als Pete zelf. De boomhut heeft plafonds van vijf meter hoog en een open dakbeschot.

16:00
15 november 2018

TREEHOUSE MASTERS

Treehive Beehive

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Treehive Beehive: Bomenfluisteraar Pete Nelson ontwerpt exclusieve boomhutten voor mensen die dichter bij de natuur willen leven en zich weer kind willen voelen. 

Kortingscodespot