×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

3:40
17 juli

TREEHOUSE MASTERS

Lost In The Forest

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Lost In The Forest: Kijk achter de schermen met Pete Nelson als hij een aantal van zijn favoriete, niet eerder vertoonde momenten uit 'Treehouse Masters' toont, waaronder veel verloren beeldmateriaal.

8:15
17 juli

TREEHOUSE MASTERS

Swiss Family Surprise

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Swiss Family Surprise: Kijk mee hoe bomenfluisteraar Pete Nelson en zijn team exclusieve boomhutten ontwerpen voor mensen die dichter bij de natuur willen zijn en contact zoeken met hun innerlijke kind.

3:40
18 juli

TREEHOUSE MASTERS

Sky High Pirate Hideout

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Sky High Pirate Hideout: Pete bouwt een boomhut voor een stel met unieke wensen. In de hut, die voorzien is van een touwbrug en verborgen ruimtes, zou zelfs de beruchte Blackbeard zich thuis voelen.

UITZENDING GEMIST

7:40
16 juli 2019

TREEHOUSE MASTERS

Zac Brown's Space Crab

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Zac Brown's Space Crab: Kijk mee hoe bomenfluisteraar Pete Nelson en zijn team exclusieve boomhutten ontwerpen voor mensen die dichter bij de natuur willen zijn en contact zoeken met hun innerlijke kind.

7:40
15 juli 2019

TREEHOUSE MASTERS

How 'Bout Them Apples

Seizoen 5 - Aflevering 8 - How 'Bout Them Apples: Kijk mee hoe bomenfluisteraar Pete Nelson en zijn team exclusieve boomhutten ontwerpen voor mensen die dichter bij de natuur willen zijn en contact zoeken met hun innerlijke kind.

Kortingscodespot