×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

5:15
21 januari

TREEHOUSE MASTERS

Sky High Redwood Retreat

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Sky High Redwood Retreat: Het team zet alles op alles om aan de wensen van een boomchirurg te voldoen. Hij wil graag een huis van drie verdiepingen, hoog in drie sequoia's. Zal het lukken?

7:30
21 januari

TREEHOUSE MASTERS

Canopy Island Camp

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Canopy Island Camp: Boomfluisteraar Pete Nelson en zijn team ontwerpen boomhutten voor mensen die dichter bij de natuur willen leven en het kind in zichzelf willen wekken.

7:30
22 januari

TREEHOUSE MASTERS

Country Superstar Speakeasy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Country Superstar Speakeasy: Kijk mee hoe boomfluisteraar Pete Nelson en zijn team luxe boomhutten ontwerpen voor mensen die dichter bij de natuur willen leven en het kind in hen weer naar boven willen halen.

UITZENDING GEMIST

7:40
18 januari 2019

TREEHOUSE MASTERS

Vincent Van Treehouse

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Vincent Van Treehouse: Drie mensen willen samen met Pete hun ouders verrassen met een atelier-boomhuis op hun monumentale boerderij in Wisconsin. Hoe gaat hij dat aanpakken?

7:40
17 januari 2019

TREEHOUSE MASTERS

Towering Treetop Teahouse

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Towering Treetop Teahouse: Een gezin vraagt Pete een traditioneel Japans theehuis in een boom te bouwen, om het zen-paradijs in hun achtertuin compleet te maken. Hoe gaan ze dat aanpakken?

Kortingscodespot