×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:40
19 januari 2019
Adrian Lester,
John Simm,
Lyndsey Marshal,
Jemima Rooper,
Rowena King

TRAUMA

Thrillerserie

Aflevering 3 - Britse thrillerserie.

Nadat zijn zoon is neergestoken en sterft tijdens de noodzakelijke operatie, voelt Dan zich in de steek gelaten door de autoriteiten. Hij probeert op eigen houtje de waarheid te achterhalen. In zijn zoektocht naar gerechtigheid, dringt hij steeds dieper het leven van Jon binnen, die hij verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn zoon. Dit kan alleen maar uitdraaien op een harde confrontatie.

22:40
12 januari 2019
Adrian Lester,
John Simm,
Lyndsey Marshal,
Jemima Rooper,
Rowena King

TRAUMA

Thrillerserie

Aflevering 2 - Britse thrillerserie.

Jon voelt zich steeds verder onder druk gezet als Dan een baantje neemt in het ziekenhuis en overal opduikt waar Jon verschijnt. Terwijl Dan een officiële klacht indient bij het ziekenhuis en de hulp van de politie inroept, gaat Jon langs bij Susie, de vrouw van Dan, om haar om hulp te vragen. Als de autoriteiten het naar Dans mening laten afweten, dringt hij steeds verder Jons leven binnen.

Kortingscodespot