×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:40
12 januari 2019
Adrian Lester,
John Simm,
Lyndsey Marshal,
Jemima Rooper,
Rowena King

TRAUMA

Thrillerserie

Aflevering 2 - Britse thrillerserie.

Jon voelt zich steeds verder onder druk gezet als Dan een baantje neemt in het ziekenhuis en overal opduikt waar Jon verschijnt. Terwijl Dan een officiële klacht indient bij het ziekenhuis en de hulp van de politie inroept, gaat Jon langs bij Susie, de vrouw van Dan, om haar om hulp te vragen. Als de autoriteiten het naar Dans mening laten afweten, dringt hij steeds verder Jons leven binnen.

22:40
5 januari 2019
Adrian Lester,
John Simm,
Lyndsey Marshal,
Jemima Rooper,
Rowena King

TRAUMA

Thrillerserie

Aflevering 1 - Britse thrillerserie.

Wanneer Dan Bowker na een slopende werkdag dronken thuiskomt, hoort hij dat zijn 15-jarige zoon Alex niet is thuisgekomen. Diezelfde avond viert traumachirurg Jon Allerton thuis zijn verjaardag. Hij heeft geen dienst, maar wordt opgeroepen als de zoon van Dan wordt neergestoken. In het ziekenhuis wordt Dan gerustgesteld door Jon, maar wanneer Jon het leven van Alex niet kan redden, raakt Dan er steeds meer van overtuigd dat Jon verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon.

Kortingscodespot