SF9tgeo1HuA

Film: Dragonheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:10
17 juli 2017
Kim Duke

TRADERS

Documentaire

Vanavond is het eerste deel van de tweedelige BBC-documentaire over de harde wereld van handelaars op aandelenmarkten te zien bij Canvas. Deel twee is volgende week maandag te zien.

In deze documentaire werpen we een blik achter de schermen van de beurshandel. We ontmoeten de mannen en vrouwen die de markten bespelen in Londen, New York, Chicago en Amsterdam.

De reportage is een uniek en persoonlijk portret van de mensen die deze lucratieve maar meedogenloze job uitvoeren in een wereld vol non-stopnieuws, geglobaliseerde markten en de opkomst van supersnelle computers die miljoenen aandelen per keer kunnen verhandelen.

22:20
14 augustus 2016

TRADERS

Documentaire

In het tweede deel van deze documentaire ontmoeten we een nieuwe generatie beleggers: de Britse mannen en vrouwen die de financiële markten bespelen vanuit hun keukens, zetels en slaapkamers. Dankzij online beleggingstechnologie kan iedereen met een internetverbinding en wat geld te veel proberen een graantje mee te pikken van de beurswinsten.

Deze reportage volgt de voor- en nadelen van deze aandelenhandel en de dromen en teleurstellingen van enkele Britse amateurbeleggers.

Kortingscodespot