8MuWt2X59fo

Film: I Love Donderdagfilm: Blended

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

2:45
21 september

TOTALLY SPIES

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Déjà cruise: De Spies mogen van Jerry een cruise maken. Eenmaal op het schip beleven ze iedere dag hetzelfde avontuur. Elke dag wordt het schip gekaapt door ene kolonel Nash en lukt het ze niet om hem te verslaan. Totdat ze er achter komen dat het een test is.

2:45
22 september

TOTALLY SPIES

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Arnold de Grote: Als Arnold erachter komt dat de meiden spionnen zijn, wil hij met ze samenwerken, maar dat aanbod wordt afgeslagen. Arnold voelt zich vernederd en neemt het aanbod aan van de kwaadaardige Geraldine om hem machtige krachten te geven.

UITZENDING GEMIST

2:45
14 april 2018

TOTALLY SPIES!

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Animatieserie. Drie stoere meiden, Sam, Alex en Clover, ontdekken onder hun flat een geheime dienst. Opdat dit niet zou uitlekken, worden de drie als geheim agent aangenomen. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

14:30
18 november 2016

TOTALLY SPIES!

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Animatieserie. De dappere meiden Clover, Sam en Alex ontdekken dat ze recht boven het ondergronds spionagenetwerk WOOHP wonen. De drie meiden worden zelf spionnen om het geheim niet te laten uitlekken. Hun baas Jerry Lewis heeft altijd wel een nieuwe opdracht voor hen in petto. En zolang hun kapsel maar leuk en modieus zit, gaat het drietal geen uitdaging uit de weg.

Kortingscodespot