UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

2:50
24 juni

TOTALLY SPIES

Seizoen 4 - Aflevering 14 - De arro erfgename: De drie rijkste mensen op aarde worden ontvoerd. Om erger te voorkomen, beschermen Alex, Clover en Sam de nummer vijf, Milan, een ongenietbare, arrogante trien die een hotelimperium heeft geërfd.

2:50
25 juni

TOTALLY SPIES

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Kwaad ijs eten: Steeds meer mensen worden op geheimzinnige wijze bevroren. De enige aanwijzing is een deuntje van een ijscokar. De Spies worden erop afgestuurd en vinden een gefrustreerde IJscoman met een levensgevaarlijk ijskanon.

2:45
26 juni

TOTALLY SPIES

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Sis-kaBOEM-bam!: Er verdwijnen over de hele wereld cheerleaders op middelbare scholen. De Spies gaan op onderzoek.

UITZENDING GEMIST

2:45
14 april 2018

TOTALLY SPIES!

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Animatieserie. Drie stoere meiden, Sam, Alex en Clover, ontdekken onder hun flat een geheime dienst. Opdat dit niet zou uitlekken, worden de drie als geheim agent aangenomen. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

14:30
18 november 2016

TOTALLY SPIES!

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Animatieserie. De dappere meiden Clover, Sam en Alex ontdekken dat ze recht boven het ondergronds spionagenetwerk WOOHP wonen. De drie meiden worden zelf spionnen om het geheim niet te laten uitlekken. Hun baas Jerry Lewis heeft altijd wel een nieuwe opdracht voor hen in petto. En zolang hun kapsel maar leuk en modieus zit, gaat het drietal geen uitdaging uit de weg.

Kortingscodespot