1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

2:50
25 februari

TOTALLY SPIES!

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Animatieserie. Drie stoere meiden, Sam, Alex en Clover, ontdekken onder hun flat een geheime dienst. Opdat dit niet zou uitlekken, worden de drie als geheim agent aangenomen. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

UITZENDING GEMIST

14:30
18 november 2016

TOTALLY SPIES!

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Animatieserie. De dappere meiden Clover, Sam en Alex ontdekken dat ze recht boven het ondergronds spionagenetwerk WOOHP wonen. De drie meiden worden zelf spionnen om het geheim niet te laten uitlekken. Hun baas Jerry Lewis heeft altijd wel een nieuwe opdracht voor hen in petto. En zolang hun kapsel maar leuk en modieus zit, gaat het drietal geen uitdaging uit de weg.

14:22
16 mei 2016

TOTALLY SPIES

In plaats van een gadget af te maken die de genen van schurken kan manipuleren, verkoopt Jerry WOOHP aan een bedrijf dat werkt met droids om misdaden te bestrijden zodat hij zelf met pensioen kan gaan.

Kortingscodespot