×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:40
24 februari

TOSH.0

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Sex Doll Repairman: Daniel duikt diep in het leven van een sekspopreparateur, bewijst dat iedereen recensent kan zijn en ontdekt de voor- en nadelen van vastzitten in de lift.

1:05
24 februari

TOSH.0

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Climate Change Comedian: Daniel wil z'n personeel tijdelijk stoer maken en zoekt uit of stelen van de doden wel of geen misdaad is.

0:10
25 februari

TOSH.0

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Where Are They Now? Pt. 4: In Tosh.0 wordt het internet afgestruind naar de meest originele en compleet absurde video's, waarna ze worden voorzien van het sarcastische commentaar en de messcherpe humor van comedian Daniel Tosh.

Ook is er elke week een 'Web Redemption', waarin de hoofdrolspelers van beruchte filmpjes een tweede kans krijgen om zichzelf in een beter daglicht te zetten. Samen met Tosh proberen ze de video na te spelen en leggen ze uit wat ze nou eigenlijk aan het doen waren.

UITZENDING GEMIST

23:00
19 februari 2019

TOSH.0

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Daniel deelt een aantal herinneringen uit 2018 die hij dolgraag wil verdringen en praat bij met zijn favoriete vloekende footballanalist.

20:10
15 februari 2019

TOSH.0

Seizoen 10 - Aflevering 14 - In Tosh.0 wordt het internet afgestruind naar de meest originele en compleet absurde video's, waarna ze worden voorzien van het sarcastische commentaar en de messcherpe humor van comedian Daniel Tosh. Ook is er elke week een 'Web Redemption', waarin de hoofdrolspelers van beruchte filmpjes een tweede kans krijgen om zichzelf in een beter daglicht te zetten.

Samen met Tosh proberen ze de video na te spelen en leggen ze uit wat ze nou eigenlijk aan het doen waren.

Kortingscodespot