Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

5:00
21 mei

TOSH.0

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Larry Enticer: Daniel verstoort zwembadfeestjes, maakt een verdrietig klein meisje weer aan het lachen en regelt een warm onthaal voor Denim Danger.

4:40
21 mei

TOSH.0

Seizoen 9 - Aflevering 15 - On Da River: Daniel maakt een portret van de tofste vissers ter wereld, ondervindt dat beleg plus gestoordheid samen Jezus is en hij jat een compleet originele sketch van internet.

1:55
22 mei

TOSH.0

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Tosh.0: Daniel ontmoet een identieke tweeling met een ongezonde broederliefde, bezoekt z'n favoriete varkenshuidlezeres en bewijst dat sommige outfits zelfs te stom zijn voor hem.

UITZENDING GEMIST

21:30
11 mei 2018

TOSH.0

In Tosh.0 wordt het internet afgestruind naar de meest originele en compleet absurde video's, waarna ze worden voorzien van het sarcastische commentaar en de messcherpe humor van comedian Daniel Tosh. Ook is er elke week een 'Web Redemption', waarin de hoofdrolspelers van beruchte filmpjes een tweede kans krijgen om zichzelf in een beter daglicht te zetten.

Samen met Tosh proberen ze de video na te spelen en leggen ze uit wat ze nou eigenlijk aan het doen waren.

21:45
4 mei 2018

TOSH.0

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Spiritual Tasha Mama: Daniel probeert memmen van een andere mama, steekt een kaarsje aan voor vrouwelijke chauffeurs, en voert intellectuele gesprekken met de beste scholen en universiteiten van het land.

Kortingscodespot