5jaI1XOB-bs

Film: Cinema Canvas: Black Swan

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:25
15 december
Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May

TOP GEAR

Automagazine

Seizoen 16 - Aflevering 5 - Automagazine: Aflevering 5, seizoen 16: De drie presentatoren kopen ieder een tweedehandse BMW 325i en testen welke het beste presteert en wie de beste deal heeft gesloten. Jeremy onderwerpt ook de Pagani Zonda R aan een test.

22:25
22 december
James May, Richard Hammond, Jeremy Clarkson

TOP GEAR

Automagazine

Seizoen 16 - Aflevering 6 - Automagazine: In de laatste aflevering van het zestiende seizoen neemt Jeremy Clarkson het met de nieuwe Jaguar XJ op tegen iets dat zo mogelijk nóg krachtiger is: de rotatie van de aarde. Hij wil met die superbak namelijk voor het donker in Land's End geraken, het meest westelijke punt van het Britse eiland. Ondertussen vervult Richard Hammond twee jongensdromen: een ritje met de Porsche 959 én de Ferrari F40, twee iconische bolides uit de jaren 80. En James May zit in Amerika om de nieuwste ruimtewagen van de NASA uit te testen.

UITZENDING GEMIST

22:20
8 december 2017
Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May

TOP GEAR

Automagazine

Seizoen 16 - Aflevering 4 - Automagazine: Aflevering 4, seizoen 16: Het team reist naar Albanië om de Rolls-Royce Ghost, de Bentley Mulsanne en de Mercedes S 65 AMG te testen. Jeremy test ook een aantal hatchbacks.

22:20
1 december 2017
Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May

TOP GEAR

Automagazine

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Automagazine: Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May reizen naar Albanië om er drie luxewagens uit te proberen: de Rolls Royce Ghost, de Bentley Mulsanne en de Mercedes S 65 AMG. Terug in eigen land spoedt Jeremy zich naar het circuit voor een test van drie krachtige hatchbacks: de Ford Focus RS 500, de Prodrive Impreza CS 400 en de unieke Volvo C30 PPC. Tv-presentator Jonathan Ross is de ster in het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car'.

Kortingscodespot