UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:50
29 juni 2017
Tom Waes

TOMTESTEROM

Realityreeks

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin Tom Waes test of een bestaande handleiding in de praktijk wel deugt: Hoe hypnotiseer ik haaien?: Tom test een bizar boekje dat uitlegt hoe je meterslange haaien kan hypnotiseren én strelen. Hij dompelt zich dan ook helemaal onder in de wereld van de hypnose en moet zelfs een echte hypnoseshow tot een goed einde brengen. Niet vanzelfsprekend voor iemand die eigenlijk niet eens in hypnose gelooft...

0:45
23 juni 2017

TOMTESTEROM

Realityreeks

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin Tom Waes test of een bestaande handleiding in de praktijk wel deugt: Schansspringen: De uitdaging die al sinds het eerste seizoen in elke Tomtesterom-vergadering opduikt, is schansspringen. Hoe straf zou het wel niet zijn als Tom echt van de schans in Garmisch-Partenkirchen zou springen? Heel straf, maar helaas onmogelijk, dacht iedereen. Tot Tom op een Duitse handleiding stootte en contact kreeg met Marc N?lke, ex-bondscoach van het Oostenrijkse schansspringteam. Marc had ook wel zijn bedenkingen bij de uitdaging, maar wilde Tom wel helpen. Liever onder zijn begeleiding springen dan alleen maar met een boekje, vond hij. Marc was wel duidelijk: "Je springt alleen maar als ik zeg dat het mag."

Kortingscodespot