dJTU48_yghs

Film: Her

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:50
29 juni

TOMTESTEROM

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin Tom Waes test of een bestaande handleiding in de praktijk wel deugt: Haaienhypnose: Met de haaienhypnose is Tom een uitdaging aangegaan waar hij aanvankelijk weinig affiniteit mee had. Hij was erg sceptisch over het fenomeen hypnose, maar waagde zich desondanks aan het hypnotiseren van haaien. Door middel van de juiste aanraking op het juiste moment kan men een gevaarlijke haai zo mak als een lammetje krijgen. De dieren zijn dan volledig in trance en perfect manipuleerbaar. Dat wil Tom ook kunnen. Voor hij aan de haaien begint, moet Tom volgens zijn boekje eerst alles leren over hypnose. Hij moet eerst kleine huisdieren leren hypnotiseren en het daarna met mensen proberen.

UITZENDING GEMIST

23:40
15 juni 2017

TOMTESTEROM

Realityreeks

In deze aflevering waagt Tom zich aan de handleiding 'Conducting an Orchestra'. Hij wil het Nationaal Orkest van België - een van de meest prestigieuze orkesten van ons land - dirigeren op een klassiek topevenement. En Tom mikt meteen hoog; hij zal de Vijfde Symfonie van Beethoven brengen. Het stuk wisselt voortdurend van tempo en het is de job van de dirigent om iedereen alles tegelijk te laten doen. Niet simpel, zelfs voor een ervaren dirigent. Het boekje noemt de Vijfde zelfs "every director's nightmare". Dat Tom geen noot muziek kan lezen, helpt ook niet.

23:35
8 juni 2017

TOMTESTEROM

Realityreeks

Tom wil mee doen aan het Belgisch kampioenschap bodybuilding, maar kan hij in acht maanden een echte bodybuilder worden?

Kortingscodespot