-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

11:10
30 juni 2020
Martine van Os,
Sybrand Niessen

TIJD VOOR MAX

Informatief

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

- Saskia Belleman vertelt onder meer over de Rotterdamse tiener Orlando. Is hij vermoord of is hij overleden omdat hij niet geholpen werd toen hij in doodsnood verkeerde?

- Geen school en de kinderen thuis is voor iedereen een uitdaging. Maar wat als je elf, twaalf of dertien kinderen hebt? Samantha Baumgard en dochter Yokechia weten er alles van.

- Dit jaar zouden er maar liefst 22 edities van Swim to Fight Cancer plaatsvinden door heel Nederland. Nu dit niet door kan gaan wordt er veel geld misgelopen waardoor er in 2020 minder onderzoek naar kanker kan worden gedaan. Chirurg en oncoloog Koen Reijnders en burgemeester Han ter Heegde vertellen over het alternatief.

- Antje Monteiro stelt haar tuin open voor publiek en geeft een openlucht concert. Samen met Vajèn van den Bosch geeft ze een voorproefje.

- En Lisette van Gemert komt vertellen over de corona-app die getest gaat worden in Twente.

11:10
29 juni 2020
Martine van Os,
Sybrand Niessen

TIJD VOOR MAX

Informatief

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

- De Nederlandse Veteranendag wordt morgen in aangepaste vorm georganiseerd. Bij ons veteraan Dayrohn Wiesken en Jaap Smit, sinds 2018 voorzitter van het Nationaal Comité Veteranendag en Commissaris van de Koning van de Provincie Zuid-Holland.

- Er is een feestje te vieren vandaag, want Prinses Alexia is 15 jaar geworden. Koningshuisdeskundige Justine Marcella schuift aan.

- Op vrijdag 26 juni is de MAX-documentaire 50 jaar liefde, vrijheid en muziek te zien. Hierin gaat Henkjan Smits met artiesten, bezoekers, organisatoren en andere betrokkenen terug in de tijd, naar het Holland Popfestival in Kralingen. Robert Jan Stips is te gast en vertelt wat we kunnen verwachten van deze documentaire én hij treedt voor ons op.