×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

13:55
12 oktober 2018
Ida Kleppe

THOMAS MOREL: PICTURE PERFECT

Documentaire

Noorse documentaire.

Thomas Morel is een jonge fotograaf die gefascineerd is door beweging. Hij richt zijn camera op roofvogels in duikvlucht, op spartelende vissen in snelstromende beekjes, en op dansers die sprongen maken in een regen van verf of water. Terwijl Morel gestadig carrière maakt, heeft hij het ondertussen niet gemakkelijk met zichzelf. Periodes waarin hij hyperactief en geïnspireerd is, worden onvermijdelijk gevolgd worden door depressies waaraan hij zich met moeite ontworstelt.

23:10
11 oktober 2018
Ida Kleppe

THOMAS MOREL: PICTURE PERFECT

Documentaire

Thomas Morel is een jonge fotograaf die gefascineerd is door beweging. Hij richt zijn camera op roofvogels in duikvlucht, op spartelende vissen in snel stromende beekjes, en op dansers die sprongen maken in een regen van verf of water.

Terwijl Morel gestaag carrière maakt, heeft hij het niet gemakkelijk met zichzelf. Periodes waarin hij hyperactief en geïnspireerd is, worden onvermijdelijk gevolgd door depressies waaraan hij zich met moeite ontworstelt.

Thomas Morel verhuisde op zijn zestiende van Nederland naar het Noorse Feios. Zijn ouders wilden er een boerderij beginnen. Om zijn vrienden in Nederland te laten zien hoe mooi Noorwegen was, begon hij te fotograferen en leerde zichzelf de kneepjes van het vak. Hij studeerde sport en combineerde zijn interesse voor het menselijke vermogen om de zwaartekracht te trotseren met zijn passie voor fotografie.

Kortingscodespot