-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:29
27 maart 2020
1999
Michael Apted
Robbie Coltrane,
Pierce Brosnan,
Sophie Marceau,
Robert Carlyle,
Denise Richards

THE WORLD IS NOT ENOUGH

Action

Bondfilm uit 1999 met Pierce Brosnan als James Bond. De steenrijke Sir Robert King bezit olievelden in Azerbeidzjan en is bezig met een nieuw project: de aanleg van een nieuwe olieslagader naar het westen. Bij een bezoekje aan M in het hoofdkwartier van MI6 in Londen wordt hij echter vermoord.

James Bond probeert Sir King nog te waarschuwen, maar hij komt te laat en wordt zelf beschoten door een voor hem onbekende dame. Met de hulp van M komt James erachter dat deze mysterieuze dame in dienst is van Renard, een meedogenloze terrorist.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-world-is-not-enough

20:29
20 februari 2018
1999
Michael Apted
Pierce Brosnan,
Sophie Marceau,
Robert Carlyle,
Denise Richards,
John Cleese

THE WORLD IS NOT ENOUGH

Actiefilm

Brits-Amerikaanse Bondfilm: De steenrijke Sir Robert King bezit olievelden in Azerbeidzjan en is bezig met een nieuw project: de aanleg van een nieuwe olieslagader naar het westen. Bij een bezoekje aan M in het hoofdkwartier van MI6 in Londen wordt hij echter vermoord. James Bond probeert Sir King nog te waarschuwen, maar hij komt te laat en wordt zelf beschoten door een voor hem onbekende dame. Met de hulp van M komt James erachter dat deze mysterieuze dame in dienst is van Renard, een meedogenloze terrorist.