CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

17:55
17 februari 2018
Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Ali B

THE VOICE OF HOLLAND

Muziekshow

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland: Finale: Als coach scouten Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

20:38
16 februari 2018
Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Ali B

THE VOICE OF HOLLAND

Muziekshow

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwijk.

De coaches Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk hebben de talenten blind gescout en vervolgens ondersteund op weg naar de finale.

Als gastoptreden is er deze week niemand minder dan Anne-Marie Nicholson, onder andere bekend van de hits Rockabye en Ciao Adios.

In het zicht van de haven vielen vorige week Tjindjara Metschendorp en Kimberly Maasdamme af. Met het vertrek van Kimberly zijn alle pupillen van Waylon, vorig jaar nog de winnende coach, afgevallen. Haar vertrek viel veel kijkers op sociale media zwaar.

Kimberley gold als een van de topfavorieten. Ook coach Anouk was niet te spreken over haar exit. "Dit krijg je als wij geen punten geven", reageerde ze. "Het is een idioot volk dat stemt. Dit is ook waarom het volk nooit het songfestivalliedje moet kiezen."

Anouk begint de finale van de RTL-talentenjacht met twee pupillen: Nienke en Jim. Samantha zit in het team van Miss Montreal en Demi wordt gecoacht door Ali B.

Kortingscodespot