×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

1:20
29 april 2018
2012
Peter Farrelly
Sean Hayes,
Will Sasso,
Chris Diamantopoulos,
Jane Lynch,
Sofía Vergara

THE THREE STOOGES

Komedie

Just say Moe.. Komedie: Als peuters worden Moe, Larry en Curly achtergelaten voor de deur van een weeshuis. Ze groeien op terwijl ze elkaar met de vingers in de ogen steken en kopstoten uitdelen. Maar nu komt het stuntelige trio - met een hart van goud, maar allesbehalve gezond verstand - terecht in een wilde missie: voorkomen dat het tehuis uit hun kindertijd wordt gesloten. Kunnen de Stooges overleven in de moderne wereld, het geld inzamelen en uiteindelijk de sluiting van het weeshuis voorkomen?

5:00
5 april 2018
2012
Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Sean Hayes,
Will Sasso,
Chris Diamantopoulos,
Sofía Vergara,
Jennifer Hudson

THE THREE STOOGES

Komedie

De klungels Moe, Larry en Curly groeien op in een weeshuis dat wordt gerund door nonnen. Ze beleven daar allerlei maffe avonturen en proberen elkaar al klierend continu dwars te zitten.

Als ze op latere leeftijd vernemen dat hun weeshuis in de financi?le problemen is geraakt, schieten ze te hulp. Het is immers het enige thuis dat zij ooit hebben gekend! Tijdens hun verwoede pogingen om sluiting te voorkomen, raken ze betrokken bij een moordcomplot en worden ze onverwachts realitysterren in een tv-programma.

Kortingscodespot