×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:35
17 juni 2018
1999
John McTiernan
Pierce Brosnan,
Denis Leary,
Frankie Faison,
Ben Gazzara,
Rene Russo

THE THOMAS CROWN AFFAIR

Romantische komedie

Amerikaanse romantische komedie: Selfmade miljonair Thomas Crown heeft alles in het leven. Met als gevolg dat hij zich verveelt en puur voor de kick de perfecte kunstroof organiseert: op klaarlichte dag een doek van Claude Monet stelen uit een museum in New York City. De politie staat voor een raadsel, maar Catherine Banning, de detective van een Zwitserse verzekeringsmaatschappij, komt er al gauw achter dat Crown de dader is. De twee zijn aan elkaar gewaagd en raken verstrikt in een kat-en-muisspel, waarbij er slechts een kan winnen.

23:30
8 december 2017
1999
John McTiernan
Pierce Brosnan,
Denis Leary,
Frankie Faison,
Ben Gazzara,
Rene Russo

THE THOMAS CROWN AFFAIR

Romantische komedie

Romantische komedie: Selfmade miljonair Thomas Crown heeft alles in het leven. Met als gevolg dat hij zich verveelt en puur voor de kick de perfecte kunstroof organiseert: op klaarlichte dag een doek van Claude Monet stelen uit een museum in New York City. De politie staat voor een raadsel, maar Catherine Banning, de detective van een Zwitserse verzekeringsmaatschappij, komt er al gauw achter dat Crown de dader is. De twee zijn aan elkaar gewaagd en raken verstrikt in een kat-en-muisspel, waarbij er slechts een kan winnen.

Kortingscodespot