-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:49
21 september

THE SUBSTITUTE

Overige

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Cooper Barnes

Acteur Cooper Barnes gaat undercover als The Substitute waarin hij wordt getransformeerd tot drie buitensporige personages; een archeoloog die denkt dat hij helderziend is, een maffe motivatiespreker en een paranoïde spion.

19:52
22 september

THE SUBSTITUTE

Overige

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Kel Mitchell

Komiek Kel Mitchell speelt voor invaldocent die de leerlingen meeneemt op een onvergetelijk uitje naar het park! Kel komt op de proppen met personages als de losgeslagen pionier, een wilde survivallist, en een reptielenexpert met een geheim.

19:52
23 september

THE SUBSTITUTE

Overige

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Jace Norman

Een verborgen-camerashow waarin Nickelodeon-superster Jace Norman (Henry Danger) een transformatie door special effects-artiesten ondergaat om undercover te gaan als invaldocent en een klas kinderen te verrassen.

UITZENDING GEMIST

19:52
15 september 2020

THE SUBSTITUTE

Overige

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Asher Angel

Muzikant en filmster Asher Angel gaat undercover als The Substitute. Asher wordt vermomd als een verwaand, vroeger kindgenie, een irritante wereldrecordhouder en een te ijverige wedstrijdeter.

19:52
14 september 2020

THE SUBSTITUTE

Overige

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Rico & Raini Rodriguez

Acteur Rico Rodriguez gaat undercover als The Substitute terwijl z'n zus Raini de touwtjes in handen heeft achter de schermen. Rico speelt een maffe poetsgek, een intense karate-instructeur en een invaller die denkt dat hij kleuters lesgeeft.